VW pregateste Tiguan facelift si Tiguan Plus

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 26.04.2010
Faceliftul pe care il va primi VW Tiguan in cursul anului viitor va fi completat de lansarea unei versiuni Tiguan Plus.

Volkswagen isi va innoi estetic intreaga gama pana in vara anului 2011, toate modelele constructorului din Wolfsburg urmand sa primeasca partea frontala care a debutat pe piata odata cu lansarea lui Scirocco, acum doi ani.

Dupa ce Phaeton si Touran au primit recent facelifturi care le aseaza in linia inceputa de Scirocco, Golf, Polo, Sharan si Touareg, urmatorul model care va intra sub bisturiu va fi Passat, noua generatie a sedanului german de segment C urmand sa fie lansata pe piata in cursul acestei toamne, la Salonul Auto de la Paris. In fine, ultimele modele care completeaza refresh-ul general al germanilor vor fi Passat CC, Eos si Tiguan, ultimul urmand sa aiba parte de largire a gamei pentru a-i multumi pe clientii care isi doresc ceva mai mult spatiu de la modelul german.

Concret, lansarea noului Tiguan, care va veni la Salonul Auto de la Geneva din 2011, va fi completata de prezentarea unei versiuni Tiguan Plus. Desi denumirea ar putea sugera, la fel ca in cazul lui Golf Plus, o versiune mai inalta, Tiguan Plus va fi doar ceva mai lung, clientii modelului urmand sa opteze astfel fie pentru un al treilea rand de scaune, fie pentru un plus in compartimentul destinat bagajelor.

via | autointernationaal
foto | automarket

Comentarii (4)

  • erata
    Gold? mutl ?
    1 2
  • Etienne
    Tiguan Plus
    Aparitia unui Tiguan cu un portbagaj mai mare (si neaparat mai multe locuri - ultimele doua vor fi cu siguranta prea mici) e o veste buna, actualul model suferind la acest capitol; nu stiu unde sunt cei 470 litri declarati in fisa tehnica, dar cei 290 l, masurati de ADAC (http://www1.adac.de/Tests/Autotest/TETDaten/Autotest/AT3901_VW_Tiguan_20_TDI_SportStyle.pdf) sunt mai aproape de realitate. In rest, o mica nelamurire: Touran-ul prezentat zilele trecute era model nou saudoar facelift (cum scrie in articol)?
    0 0
  • Stanila
    frumoasa fooooooc!
    4 9
  • Mickey
    Draguta, dar la fel de lipsita de practicabilitate
    0 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru