Volkswagen Tiguan Exclusive - ediţie specială pentru Europa

de Bogdan Mirică
Marti, 05.11.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen a lansat ediţia specială Exclusive pentru SUV-ul Tiguan. Modelul german beneficiază de o serie de elemente de personalizare atât la interior, cât şi la exterior.

Pentru a creşte popularitatea modelului Tiguan, aflat deja de ceva timp pe piaţă, Volkswagen a decis să lanseze o ediţie specială, botezată Exclusive. Modelul are la bază nivelul de echipare Sport&Style şi este aşteptat să ajungă în showroom-uri în toamna acestui an.

Ediţia specială se individualizează cu ajutorul spoilerelor vopsite în culoarea caroseriei şi graţie jantelor Savannah de 19 inch. De asemenea, Volkswagen oferă şi o suspensie sport.

Interiorul echipării Executive oferă scaune sport faţă, îmbrăcate în tapiţerie din piele Nappa de culoare maro, cu o tetieră neagră. Şi pentru ca ecuaţia să fie completă, cusăturile contrastante sunt vopsite tot în culoarea maro Almadinrot, ele fiind regăsite şi la nivelul volanului şi al schimbătorului. Pragurile au fost personalizate cu numele Exclusive.

Volkswagen a publicat deja preţurile pentru piaţa din Germania, unde SUV-ul va pleca de la 31.175 de euro.

Comentarii (2)

  • Crystyann
    Wooooowwww...o sa aiba si spoilere vopsite in culoarea caroseriei ? Asta da exclusivitate.
    10 4
  • Cat pe aici sa cred ca este un model nou!
    Totusi ii admir cum/cat pot sa vanda neschimband nimic la modele.
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru