Viitoarea generație BMW X2 va avea un design complet nou. Ar putea primi și versiune electrică

de Tiberiu Safta
Joi, 13.10.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Conform celor mai noi informații apărute în presă, viitoarea generație BMW X2 ar urma să adopte un design complet nou, care să fie mai apropiat unui model coupe. Lansarea ar urma să aibă loc în 2024 și sunt șanse ca viitorul X2 să primească și o versiune cu zero emisii.

Actuala generație BMW X2 a fost introdusă în 2018 și este cel mai mic membru al familiei de modele X, fiind mai mic chiar și decât BMW X1. Modelul este desenat sub forma unui crossover de dimensiuni compacte, însă viitoarea generație a lui X2 ar urma să adopte un design complet diferit.

Potrivit publicației britanice Autocar, viitorul BMW X2 ar urma să fie un SUV coupe și care să fie, practic, o variantă coupe pentru BMW X1. Din informațiile existente, a doua generație X2 va fi bazată pe platforma UKL2, adică aceeași platformă utilizată de noua generație a lui X1.

Bavarezii vor păstra motorizările pe benzină pentru viitorul model, iar X2 va primi și o versiune de performanță X2 M35i, care a fost testată recent pe circuitul Nurburgring din Germania. Deși acest lucru nu a fost confirmat până acum, viitorul X2 ar putea primi și o versiune complet electrică.

Noua generație BMW X2 ar urma să debuteze la jumătatea lui 2024.

via Autocar

Comentarii (2)

  • In continuare se minte așa direct si pe față si obsedații de Diesel gate șamd nu au nici o treaba… deci ipocrizie maxima. Zero emisii este corect doar dacă este 100% energie regenerabilă si nu ar avea baterie. Este manipulare crasă sa spui ca masina are emisii zero când 70% din electricitate este produsă cu emisii. Producerea bateriei nu este cu emisii zero, reciclarea ei la fel… chiar dacă emisiile sunt 30% fata de o clasica (cifra complet alegătoare), NU SUNT ZERO!!!
    10 1
  • *cifra aleatoare
    6 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru