Teaser nou cu viitorul Volkswagen Nivus: SUV-ul coupe bazat pe T-Cross ajunge în Europa în 2021

de Cornel Șocariciu
Marti, 17.03.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen a publicat un nou teaser cu viitorul Nivus. SUV-ul coupe va fi disponibil pe piața din America de Sud începând cu anul curent, urmând ca debutul european să aibă loc în 2021.

La finalul săptămânii trecute, Volkswagen a publicat un scurt teaser video cu viitorul Nivus. Acum, cu ocazia conferinței anuale pentru presă, oficialii producătorului din Wolfsburg au publicat un nou teaser pentru viitorul SUV Coupe.

Volkswagen Nivus va fi dezvoltat pornind de la platforma MQB A0 a grupului german și, în primă fază, va fi disponibil doar pe piața din America de Sud. Lansarea este programată pentru 2020, iar pe piața din Europa, modelul ar urma să debuteze în 2021.

Noul Volkswagen Nivus va avea un design inspirat de cel al actualului T-Cross, însă nemții propun un plafon plonjat și o linie generală mai atrăgătoare.

În cadrul teaserului video publicat în urmă cu câteva zile, nemții au oferit câteva detalii de interior. Nivus va fi echipat cu un instrumentar digital de bord și cu un sistem de infotainment care comunică cu pasagerii prin intermediul unui ecran tactil de mari dimensiuni.

Pe piața din America de Sud, Volkswagen Nivus va fi disponibil cu un motor pe benzină de un litru care va putea fi comandat în două versiuni.

Varianta de bază propune 115 CP și o transmisie manuală cu șase trepte, în timp ce vârful de gamă oferă 128 CP și o cutie de viteze automată cu șase rapoarte.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru