Acesta este noul Fiat Fastback. Un SUV coupe pentru Brazilia

de Alexandru Monenciu
Joi, 04.08.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Fiat a publicat primele imagini cu noul Fastback. Vorbim despre un SUV coupe care va fi comercializat exclusiv pe piața din Brazilia.

În urmă cu două săptămâni, Fiat a publicat prima imagine teaser cu un SUV coupe dezvoltat special pentru piața din Brazilia. Acesta a fost anunțat în urmă cu patru ani, la Salonul Auto de la Sao Paolo, de conceptul Fastback.

Modelul de serie preia numele conceptului și ni se arată acum în primele imagini oficiale.

Fiat nu oferă prea multe informații despre noul Fastback, dar știm că este dezvoltat pe aceeași arhitectură MLA ca Pulse. Așadar, ca dimensiuni, cele două modele ar trebui să fie apropiate.

Potrivit zvonurilor, noul Fiat Fastback ar urma să fie comercializat în Brazilia numai alături de motorizări turbo cu puteri de până la 185 CP. Oferta va include și o transmisie CVT.

Dacă urmează rețeta lui Pulse, SUV-ul coupe de la Fiat ar putea avea în interior un display central de 10.1 inch, dar și un instrumentar de bord digital cu ecran de 7 inch.

Noul Fiat Fastback ar urma să debuteze pe piața locală în luna octombrie.

via Motor1

Comentarii (3)

  • Prea asemănător cu X4 în spate. Inclusiv cocoașa caroseriei, stopurile și chiar designul interior al stopurilor cu acel L lung luminat.

    Înțeleg că e nouă clasă de mașini inaungurată de BMW cu X6 la fel cum Mercedes a inaugurat clasa ”coupe-urilor cu 4 uși”, dar totuși, cred că mai existau și alte idei de design pe forma asta de caroserie.
    12 1
  • Dacă nu stai in Brazilia nu este relevant nici articolul, nici comentariul.
    Urmează ce se mai lansează in India, nu-i așa ca au cam uitat-o?
    2 3
  • @Dutz

    Pentru cultura auto a cititorilor sunt foarte utile aceste articole și îmi place că Automarket produce astfel de articole. Mereu mi-a plăcut să știu ce mașini se produc prin alte părți care la noi nu ajung. Înainte intram pe site-urile producătorilor din țările respective ca să văd. Deci mie îmi plac astfel de articole.
    5 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru