SUV Coupe

Luni, 22 Iulie 2019 | Concepte

Cupra pregătește un concept 100% electric: prototipul va fi prezentat la Frankfurt, în septembrie

Cupra a publicat un teaser pentru un concept care prefigurează lansarea unui SUV coupe 100% electric. Prototipul va fi prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt, în luna septembrie.
Sambata, 19 Ianuarie 2019 | Modele noi

Primele imagini cu SUV-ul coupe Geely: platformă comună cu Volvo XC40 și același motor pe benzină cu 247 CP

Chinezii de la Geely au publicat primele imagini cu un nou SUV coupe. Deocamdată sub numele de cod “FY11”, modelul va fi construit pe aceeași platformă CMA ca Volvo XC40 și va beneficia de același motor pe benzină de 2.0 litri cu 247 CP și 350 Nm.
Luni, 05 Noiembrie 2018 | Modele noi

Audi testează viitorul SQ8 pe circuitul de la Nurburgring: SUV-ul de performanță va fi prezentat până la finalul anului

Versiunea de performanță Audi SQ8 va fi prezentată până la finalul anului. Cel mai probabil, modelul constructorului german va debuta în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles. Sub capotă, nemții vor "ascunde" un V8 diesel de 4.0 litri capabil să ofere 435 CP și 900 Nm.
Joi, 01 Noiembrie 2018 | Tuning

Audi Q8, preparat de ABT: 330 CP și jante de 22 de inch pentru SUV-ul coupe din Ingolstadt

Casa de tuning ABT Sportsline a pregătit un pachet de performanță pentru noul Q8. Motorul diesel V6 de 3.0 litri dezvoltă acum 330 CP, cu 44 CP mai mult față de versiunea standard.
Luni, 15 Octombrie 2018 | Modele noi

Primele schițe cu viitorul Skoda Kodiaq GT: SUV-ul coupe debutează la finalul anului și va fi comercializat exclusiv în China

Skoda a publicat primele schițe cu SUV-ul coupe Kodiaq GT. Modelul este destinat exclusiv pieței din China și va fi lansat până la finalul anului curent.
Vineri, 08 Iunie 2018 | Modele noi

Undă verde pentru producție: Porsche Cayenne coupe este așteptat în 2019 ca model de performanță fără motoare diesel

Porsche își va extinde portofoliul cu o versiune coupe a SUV-ului Cayenne, după ce șeful constructorului a aprobat acest proiect, susțin englezii de la Autocar. Porsche Cayenne coupe ar urma să fie lansat în 2019 ca model de performanță fără nicio motorizare diesel.
Luni, 24 August 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Jaguar F-Pace va da naștere unei game complete de SUV-uri britanice

Jaguar are în plan dezvoltarea unei game complete de SUV-uri, inspirat de succesul obținut de rivalii săi germani. F-Pace va fi cel mai mare membru, dar sub el se vor naște și alte crossovere.

Tag-uri similare

Jaguar, BMW X6, Jaguar F-Pace, SUV Coupe, Jaguar F-Pace Coupe
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru