Audi Q8, preparat de ABT: 330 CP și jante de 22 de inch pentru SUV-ul coupe din Ingolstadt

de Cornel Șocariciu
Joi, 01.11.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Casa de tuning ABT Sportsline a pregătit un pachet de performanță pentru noul Q8. Motorul diesel V6 de 3.0 litri dezvoltă acum 330 CP, cu 44 CP mai mult față de versiunea standard.

La jumătatea anului, Audi a publicat primele imagini și detalii referitoare la noul Q8. SUV-ul coupe dezvoltat de constructorul din Ingolstadt este disponibil și în România, prețul de pornire fiind de 76.541 de euro.

Acum, casa de tuning ABT Sportsline a pregătit câteva modificări dedicate lui Q8. În primă fază, SUV-ul german poate fi comandat doar în versiunea 50 TDI. Sub capotă, nemții vin cu un V6 de 3.0 litri capabil să ofere 286 de cai putere și 600 Nm. Mulțumită pachetul de performanță pregătit de ABT Sportsline, unitatea V6 produce 330 CP și 650 Nm. Pentru moment, tunerul german nu a anunțat valorile obținute de noua versiune pentru sprintul 0-100 km/h sau pentru viteza maximă. Pe fișa tehnică, producătorul din Ingolstadt a trecut 6.3 secunde pentru repriza 0-100 km/h și o viteză maximă de 245 km/h. 

Standard, noul Audi Q8 este oferit cu un set de jante de 19 inch, dar cei care trec pragul tunerului german pot alege jante cu diametrul de 22 de inch (ABT FR sau ABT Sport GR).

Conform oficialilor ABT, în scurt timp vom face cunoștință și cu un pachet estetic dedicat noului Audi Q8.

Fanii care își doresc o versiune mai puternică au de așteptat până în 2019, anul în care producătorul german lansează versiunea de performanță RS Q8.

Via | ABTSportsline

Comentarii (1)

  • Corocsenie Adrian
    Frumos. ABT a facut mereu tuning-uri de bun gust si de calitate.
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru