Fiat

Luni, 03 Decembrie 2018 | Industrie

Franța, Olanda și Italia pregătesc impunerea unor recall-uri pentru modele diesel: Renault Captur și Kadjar, Nissan Juke și Fiat 500X

Franța, Olanda și Italia intenționează să impună recall-uri în scandalul emisiilor diesel pentru modele precum Renault Captur și Kadjar, Nissan Juke și Fiat 500X, potrivit unor informații din presa germană.
Vineri, 30 Noiembrie 2018 | Industrie

Bate vântul electrificării în Grupul Fiat-Chrysler: versiune 100% electrică pe viitorul Fiat 500 și SUV-uri hibride plug-in pentru Alfa și Jeep

Planurile din următorii 3 ani ale Grupului FCA vizează versiuni foarte interesante pentru modelele de bază ale mărcilor Fiat, Alfa Romeo și Jeep. În special când vorbim de electrificare.
Duminica, 11 Noiembrie 2018 | Industrie

Un acționar Fiat-Chrysler are propuneri radicale: Fiat să fuzioneze cu Grupul PSA, iar Alfa Romeo și Maserati să se desprindă de grup

Un acționar Fiat-Chrysler propune ca marca Fiat să fuzioneze cu Grupul PSA Peugeot-Citroen, Alfa Romeo și Maserati să fie desprinse de grup, iar mărcile americane să fuzioneze cu un alt constructor precum General Motors.
Marti, 06 Noiembrie 2018 | Modele noi

Fiat Tipo primește două versiuni noi: Tipo Mirror este dedicat pasionaților de tehnologie, iar Tipo Street are ca public țintă tinerii

Fiat Tipo este disponibil în două versiuni noi dedicate tinerilor și pasionaților de tehnologie, iar acestea pot fi comandate cu motoare diesel și pe benzină de până la 120 CP.
Vineri, 12 Octombrie 2018 | Modele noi

Fiat a renunțat la producția versiunii diesel pentru Panda: 85% dintre clienți preferă varianta pe benzină

Fiat a renunțat să mai producă versiunea diesel a modelului de oraș Panda, ca urmare a faptului că doar 15% dintre clienți alegeau această variantă, potrivit unor informații neoficiale.
Vineri, 21 Septembrie 2018 | Modele noi

Fiat 500L primește versiune S-Design: culoare nouă pentru caroserie și jante de 17 inch

Monovolumul Fiat 500L a primit o versiune S-Design care include o nouă culoare pentru caroserie, jante exclusive de 17 inch și câteva îmbunătățiri minore la interior.
Marti, 28 August 2018 | Modele noi

Fiat 500X facelift: schimbări estetice minore, motoare noi pe benzină și încă două sisteme de siguranță în standard

Fiat 500X a primit un facelift care include modificări minore de design și două motoare noi pe benzină de 120 CP și 150 CP împrumutate de la Jeep Renegade. În plus, sistemele de siguranță Traffic Sign Recognition și Speed Advisor sunt disponibile în standard.
Joi, 09 August 2018 | Modele noi

Prima imagine teaser cu Fiat 500X facelift: modificări estetice minore și motoare noi pe benzină

Fiat a publicat prima imagine teaser cu viitorul 500X facelift. SUV-ul constructorului italian ar urma să fie prezentat în luna septembrie, debutul comercial fiind pregătit pentru prima parte a anului viitor.
Duminica, 05 August 2018 | Modele noi

Abarth 124 GT4, surprins pe circuitul de la Monza: italienii testează sub camuflaj

Abarth pregătește o versiune de circuit pentru 124. Conform primelor informații, modelul va avea un motor de 1.8 litri și un pachet aerodinamic nou.
Vineri, 27 Iulie 2018 | Industrie

Grupul PSA Peugeot-Citroen tatonează terenul: "Suntem deschiși la o alianță cu Fiat-Chrysler"

Carlos Tavarez a anunțat că Grupul PSA Peugeot-Citroen este deschis cu privire la formarea unei alianțe cu Fiat-Chrysler, în ciuda faptului că producătorul italo-american a refuzat în trecut o astfel de propunere.
Vineri, 13 Iulie 2018 | Economic

Premieră pentru Alianța Fiat-Chrysler: Jeep a depășit vânzările Fiat în prima parte a anului

Jeep a comercializat 670.000 de mașini la nivel global în primele 5 luni ale anului și a depășit în premieră Fiat, care se confruntă cu scăderi semnificative pe toate piețele, cu excepția Americii de Sud.
Miercuri, 11 Iulie 2018 | Industrie

Muncitorii Fiat vor intra 3 zile în grevă după transferul lui Ronaldo la Juventus: "Proprietarul ar trebui să investească în modele noi, nu într-un jucător de fotbal"

Muncitorii Fiat vor face grevă 3 zile după ce Juventus Torino a plătit 105 milioane de euro pentru a-l transfera pe fotbalistul Cristiano Ronaldo de la Real Madrid. Fiat și Juventus au același acționar principal, compania de investiții Exor.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 05 Iulie 2018 | Modele noi

La dolce vita: Fiat celebrează 60 de ani de la apariția lui 500 Jolly cu ediția specială Spiaggina 58

Fiat a anunțat lansarea unei ediții limitate Fiat 500 Spiaggina 58, cu ocazia împlinirii a 60 de ani de la apariția primei versiuni speciale pentru modelul Fiat 500. Producția va fi limitată la 1.958 de exemplare.
Miercuri, 20 Iunie 2018 | Modele noi

Fiat Panda Waze: modelul de oraș integrează aplicația de navigație în sistemul de infotainment

Fiat Panda Waze este o versiune specială a modelului de oraș care integrează aplicația de navigație Waze în sistemul de infotainment și modificări estetice minore.
Joi, 14 Iunie 2018 | Industrie

Bate vântul la Paris: Fiat, Jeep și Alfa Romeo se alătură altor 10 mărci care vor lipsi la salonul auto din octombrie

Fiat, Jeep și Alfa Romeo sunt ultimele branduri care și-au anunțat absența de la Salonul Auto din Paris, în luna octombrie, potrivit presei internaționale. Astfel, cele trei mărci ale grupului FCA se alătură altor 10 constructori care vor lipsi în toamnă la Paris.
Duminica, 03 Iunie 2018 | Industrie

Schimbări radicale la Fiat: modelul 500 va deveni 100% electric în 2020, iar Punto va fi scos de pe piețele europene

Fiat se pregătește de schimbări majore în Europa, urmând să scoată din gamă modelul Punto. Italienii se vor concentra pe doar două modele: 500, care va deveni 100% electric în 2020, și Panda.
Miercuri, 30 Mai 2018 | Industrie

Fiat nu va participa la Salonul Auto de la Paris: Ferrari și Maserati, singurele branduri ale alianței Fiat-Chrysler care vor fi prezente

Fiat, Alfa Romeo, Jeep și Abarth au anunțat că vor absenta de la ediția din toamnă a Salonului Auto de la Paris, astfel că Ferrari și Maserati vor fi singurele branduri ale Alianței Fiat-Chrysler care vor avea standuri.
Sambata, 26 Mai 2018 | Industrie

Recall masiv în SUA: aproape 5 milioane de unități Fiat-Chrysler, rechemate în service pentru că sistemul cruise control poate rămâne activ

Fiat-Chrysler va rechema 4.8 milioane de unități în service în Statele Unite din cauza unei erori software care poate împiedica șoferii să dezactiveze sistemul cruise control.
Luni, 21 Mai 2018 | Industrie

Fiat pregătește restructurări majore în gama de modele: italienii ar putea elimina Punto și Tipo pentru a se concentra pe brandul Jeep

Fiat va elimina Punto și Tipo din gama de modele, iar uzinele din Italia vor produce doar modele premium pentru Maserati și Jeep, ca parte a unei strategii de restructurare care va fi anunțată în 1 iunie, potrivit unor surse neoficiale.
Vineri, 11 Mai 2018 | Economic

Petrecere în stil italian: Fiat a produs două milioane de exemplare 500

Fiat a produs două milioane de unități 500. Exemplarul aniversar este un 500C Collezione și aparține unui client din Italia. Fiat 500 a fost relansat în urmă cu 11 ani, iar în toată această perioadă, italienii au dezvoltat 30 de ediții speciale.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru