Rival pentru T-Roc Cabrio: Fiat pregătește o versiune decapotabilă pentru 500X

de Paul Cosma
Vineri, 08.01.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Fiat va lansa în acest an o versiune decapotabilă pentru SUV-ul subcompact 500X, iar noul model va fi un rival direct pentru Volkswagen T-Roc Cabrio.

FCA are planuri privind extinderea portofoliului de SUV-uri și pregătește modele noi pentru mai multe branduri din grup.

Unul dintre ele este Fiat 500X, care va primi o versiune decapotabilă în cursul acestui an. Informația a apărut întâi în presa italiană și a fost confirmată de oficialii companiei pentru publicația Automotive News Europe.

Viitorul Fiat 500X decapotabil va fi un rival direct pentru Volkswagen T-Roc Cabrio. Fiat 500X primise în 2018 un facelift cu modificări minore de design și două motoare noi pe benzină de 120 CP și 150 CP împrumutate de la Jeep Renegade. 

Fiat 500X Cabrio va fi asamblat la uzina din Melfi, cea care a sărbătorit în 2019 borna de 500.000 de exemplare pentru 500X. 

Pe lângă Fiat, FCA pregătește SUV-uri noi și pentru alte două branduri. Alfa Romeo Tonale este așteptat în luna septembrie, în timp ce Maserati Grecale va fi lansat cel târziu în martie 2021. 

Via Automotive News

Comentarii (5)

  • Johnny
    Frumos crossover, pacat ca lumea nu mai apreciaza si esteticul. Se merge doar pe util si zvonuri despre fiabilitate mai mult sau mai putin false
    5 0
  • intr-adevar, mai era nevoie de un suv cabrio pe piata.
    9 0
  • Stelantis incepe in forta, cine s-ar fi gandit la o asemenea lovitura.
    8 1
  • Johnny
    Dan, nu are legatura cu Stellantis sunt cateva proiecte vechi cate sunt finalizate cu mare intarziere in spiritul Fiat. Sper macar din.punctul asta de vedere sa fie o imbunatatire sub noua conducere.
    2 0
  • Adrian
    @Johnny
    Eu cred ca se merge doar pe brand, emblema, reputatie de țară, nici vorba de utilitate in luarea deciziei de cumparare.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru