Primul teaser cu viitorul Maserati Grecale: noul SUV va fi prezentat la începutul anului 2021

de Cornel Șocariciu
Joi, 10.09.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Maserati a publicat o imagine teaser cu viitorul SUV Grecale. Modelul va fi prezentat în primăvara anului 2021 și va avea și o versiune electrică.

La scurt timp de la prezentarea noului supercar Maserati MC20, reprezentanții producătorului italian au anunțat că pregătesc și un SUV nou. Modelul va purta numele Grecale, iar pentru a mai îndulci așteptarea fanilor, oficialii au publicat și o imagine teaser cu silueta acestuia.

Noul model pregătit de italieni va fi ceva mai mic decât actualul Levante și ar urma să fie dezvoltat pe arhitectura lui Alfa Romeo Stelvio. În plus, noul Maserati Grecale va fi produs la uzina din Cassino, aceeași fabrică unde sunt asamblate Alfa Romeo Stelvio și Giulia.

Conform oficialilor producătorului italian, Maserati Grecale va fi prezentat în primăvara anului viitor, iar producția este programată să înceapă tot în 2021. În plus, Maserati va dezvolta și o versiune electrică a noului SUV.

Tot în 2021, producătorul italian va lansa un nou GranTurismo, modelul urmând să fie primul produs din portofoliul Maserati cu sistem electric de propulsie. Conform zvonurilor, anul viitor am putea vedea și o versiune decapotabilă a noului MC20.

Via | Maserati, Motor1

Comentarii (3)

  • netam-nissan
    dle. dan_grc, aveti legatura.
    4 0
  • Multumesc, incerc sa preiau, cam bate vantul, nu stiu cum au ajuns la acest nume, dar pare nu ca o nuca-n perete, ci ca o minge lovind coltul mesei.
    3 1
  • Incepand cu 1963 Maserati a inceput sa utilizeze nume de vanturi pentru a-si denumi unele modele,
    Mistral, Bora, Merak, Ghibli, Levante si acum Grecale. Daca e pe placul tuturor sau nu, asta e alta poveste.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru