Grecale

Joi, 27 Octombrie 2022 | Modele noi

Maserati prezintă Grecale Barbie Edition. Va fi produs în doar două exemplare

Maserati a prezentat o ediție specială mai neobișnuită a noului SUV Grecale. Mașina se numește Barbie Edition și a fost creată în colaborare cu Mattel, compania de jucării care a inventat celebra păpușă. Noua ediție va fi produsă în numai două exemplare, care vor fi vândute în scopuri caritabile.
Joi, 14 Iulie 2022 | Intern

Noul Maserati Grecale a ajuns în România. Start de la 74.400 de euro

Noul Maserati Grecale a fost lansat oficial în România. SUV-ul de lux are un preț de pornire de 74.494 de euro și este oferit în 3 linii de echipare și trei motoare pe benzină.
Vineri, 15 Aprilie 2022 | Modele noi

Maserati prezintă noul Grecale Mission from Mars, un exemplar unicat inspirat de planeta Marte

Maserati a publicat primele imagini și informații despre Grecale Mission from Mars. Un exemplar unicat, inspirat de planeta Marte și configurat prin programul de personalizare Fuoriserie Programme.
Marti, 22 Martie 2022 | Modele noi

Noul Maserati Grecale: până la 530 de cai putere și o versiune electrică

Maserati a lansat, oficial, mult așteptatul model Grecale, cel de-al doilea SUV al companiei italiene. Noul model va fi oferit cu 3 motorizări, cea mai puternică de 530 de cai putere. Noul SUV va avea și o versiune electrică, Grecale Folgore.
Joi, 17 Februarie 2022 | Modele noi

Imagini și informații noi cu Maserati Grecale, al doilea SUV al Tridentului

Constructorul italian a publicat mai multe imagini noi cu viitorul SUV de serie Grecale. Inițial, noul model trebuia să debuteze în noiembrie 2021, însă lansarea a fost amânată din cauza crizei semiconductorilor. Maserati a confirmat că Grecale va fi prezentat în 22 martie.
Miercuri, 26 Ianuarie 2022 | Modele noi

Imagini cu prototipul viitorului Maserati Grecale din timpul testelor de iarnă

Maserati a publicat o serie de imagini cu prototipul viitorului SUV Grecale din timpul testelor în condiții de iarnă. Acestea au fost realizate în Suedia, acolo unde inginerii au făcute ultimele reglaje înaintea lansării oficiale.
Luni, 18 Octombrie 2021 | Industrie

Lansarea viitorului Maserati Grecale, amânată pentru 2022

Constructorul italian de automobile a amânat lansarea viitorului SUV Grecale. Inițial, evenimentul era programat în 16 noiembrie 2021, dar acum a fost mutat pentru primăvara anului viitor.
Joi, 23 Septembrie 2021 | Modele noi

OFICIAL: Maserati Grecale debutează în 16 noiembrie

Constructorul italian de automobile a anunțat data lansării pentru SUV-ul Grecale: 16 noiembrie. Așa cum spuneam anterior, acesta va avea și o versiune de performanță, Grecale Trofeo.
Vineri, 28 Mai 2021 | Industrie

Maserati dezvăluie primele imagini sub camuflaj cu viitorul SUV Grecale

CEO-ul Stellantis a testat un prototip Grecale, ocazie cu care Maserati a publicat și primele imagini sub camuflaj cu viitorul său SUV.
Vineri, 19 Februarie 2021 | Industrie

Maserati dezvăluie imagini-teaser cu Grecale: noul SUV va fi prezentat în acest an

Maserati a publicat primele imagini-teaser cu SUV-ul Grecale, model pe care îl va prezenta până la sfârșitul lui 2021. Italienii anunță că mai multe prototipuri se află în diferite etape de testare.
Joi, 10 Septembrie 2020 | Modele noi

Primul teaser cu viitorul Maserati Grecale: noul SUV va fi prezentat la începutul anului 2021

Maserati a publicat o imagine teaser cu viitorul SUV Grecale. Modelul va fi prezentat în primăvara anului 2021 și va avea și o versiune electrică.

Tag-uri similare

Maserati, SUV, SUV Maserati, grecale, maserati grecale
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru