Noul Maserati Grecale a ajuns în România. Start de la 74.400 de euro

de Tiberiu Safta
Joi, 14.07.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noul Maserati Grecale a fost lansat oficial în România. SUV-ul de lux are un preț de pornire de 74.494 de euro și este oferit în 3 linii de echipare și trei motoare pe benzină.

Maserati Grecale, noul SUV al mărcii italiene, a ajuns și în România. În țara noastră, noul model va fi oferit în 3 linii de echipare, alături de trei motoare pe benzină. Dintre acestea, două dispun de tehnologie microhibridă.

Modelul de bază, Grecale GT, pornește de la 74.494 de euro. Această versiune este echipată cu un motor cu 4 cilindri de 2.0 litri, care dezvoltă 300 de cai putere și dispune de un sistem microhibrid. Asta înseamnă un sprint de la 0 la 100 km/h în 5.6 secunde și o viteză maximă de 240 de km/h. În echiparea GT primești jante de 19 inch, scaune îmbrăcate în piele, electrice și cu memorie, fiind reglabile în 10 direcții.

De asemenea, modelul este echipat cu un instrumentar digital de 12.3 inch și un ecran central de 8.8 inch pentru sistemul multimedia, precum și faruri LED, climatizare pe două zone și ornamente cromate.

Echiparea intermediară Modena pornește de la 84.966 de euro și este echipată cu motorul de 2.0 litri și 330 de cai putere.

Cu acest motor, Grecale atinge 100 de km/h în 5.3 secunde, iar viteza maximă este aceeași, de 240 de km/h. Odată cu această echipare, primești jante de 20 de inch și suspensia adaptivă Skyhook în dotarea standard.

La final, avem linia de echipare de top Trofeo. Aceasta începe de la 113.978 de euro și vine cu motorul V6 de 3.0 litri, care dezvoltă 530 de cai putere. Grecale Trofeo sprintează de la 0 la 100 de km/h în 3.8 secunde și atinge o viteză maximă de 285 de km/h. Toate echipările dispun de tracțiune integrală. În echiparea Trofeo primești jante de 21 de inch, mici modificări la exterior, etriere roșii și evacuare sport cu 4 terminații.

Anul viitor, Grecale va primi și o versiune pur electrică, numită Grecale Folgore.

via Maserati

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru