Imagini și informații noi cu Maserati Grecale, al doilea SUV al Tridentului

de Tiberiu Safta
Joi, 17.02.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul italian a publicat mai multe imagini noi cu viitorul SUV de serie Grecale. Inițial, noul model trebuia să debuteze în noiembrie 2021, însă lansarea a fost amânată din cauza crizei semiconductorilor. Maserati a confirmat că Grecale va fi prezentat în 22 martie.

Maserati a oferit imagini noi cu viitorul model de serie Grecale. Camuflajul mai puțin intens relevă mai multe componente exterioare, precum grila mare și formele farurilor și stopurilor. În același timp, Maserati a confirmat că cel de-al doilea SUV al său va fi prezentat oficial în 22 martie.

Pe camuflaj au fost lipite și câteva mesaje care oferă indicii tehnice despre noua mașină. Printre dotări se numără și un sistem de asistență vocală, precum și un număr mare de difuzoare audio la interior. De asemenea, din mesajele camuflajului, Grecale promite un habitaclu cu un spațiu generos pentru toți ocupanții.

Maserati nu a dezvăluit mai multe detalii despre noul Grecale. Ceea ce cunoaștem, în schimb, este că noul model va utiliza aceeași platformă cu Alfa Romeo Stelvio și va fi plasat sub Maserati Levante. Cât despre motorizări, Maserati nu a oferit nici aici detalii, dar Grecale va primi propulsoare pe benzină, hibride și electrice. Conform unor zvonuri anterioare, Grecale ar putea dispune de un motor V6, twin-turbo, de 280 de cai putere și de un propulsor de 2.0 litri micro-hibrid.

Constructorul italian a mai confirmat anterior că va exista și versiunea de performanță Grecale Trofeo.

Inițial, noul SUV trebuia să fie prezentat în luna noiembrie a anului trecut. Din cauza crizei de semiconductori, debutul a trebuit să fie amânat pentru acest an. Abia acum, Maserati a confirmat că prezentarea oficială a lui Grecale va avea loc în 22 martie.

via Maserati

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru