Maserati dezvăluie imagini-teaser cu Grecale: noul SUV va fi prezentat în acest an

de Paul Cosma
Vineri, 19.02.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Maserati a publicat primele imagini-teaser cu SUV-ul Grecale, model pe care îl va prezenta până la sfârșitul lui 2021. Italienii anunță că mai multe prototipuri se află în diferite etape de testare.

Maserati pregătește un nou model în gamă, care va fi ceva mai mic decât actualul Levante și ar urma să fie dezvoltat pe arhitectura lui Alfa Romeo Stelvio. Viitorul SUV Grecale va fi produs la uzina din Cassino, aceeași fabrică unde sunt asamblate Alfa Romeo Stelvio și Giulia. 

Italienii au publicat acum primele imagini-teaser cu noul model, acesta fiind “surprins” în jurul uzinei Maserati de la Modena.  

În prezent, mai multe prototipuri sunt puse la încercare în cadrul unor sesiuni de teste pe circuit și off-road, în diferite condiții de utilizare, astfel încât Maserati să obțină “date vitale” pentru finalizarea procesului de dezvoltare. 

Constructorul spune că prezentarea va avea loc până la sfârșitul anului. Maserati va dezvolta și o versiune electrică a noului SUV. Italienii subliniază că uzina din Cassino va primi o investiție de 800 de milioane de euro. 

Via Maserati

Comentarii (1)

  • Johnny
    Strategie menita sa aduca mari profituri, insa aceasta pozitionare la nivelul Porsche e regretabila. Exista alte marci in Stelantis care puteau ocupa acea zona iar Maserati trebuia dus spre Rolls Royce, Bentley, Aston...
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru