Maserati dezvăluie primele imagini sub camuflaj cu viitorul SUV Grecale

de Paul Cosma
Vineri, 28.05.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
CEO-ul Stellantis a testat un prototip Grecale, ocazie cu care Maserati a publicat și primele imagini sub camuflaj cu viitorul său SUV.

Maserati pregătește un nou model în gamă, care va fi ceva mai mic decât actualul Levante și ar urma să fie dezvoltat pe arhitectura lui Alfa Romeo Stelvio. Viitorul SUV Grecale va fi produs la uzina din Cassino, aceeași fabrică unde sunt asamblate Alfa Romeo Stelvio și Giulia.  

Italienii au publicat în februarie primele imagini-teaser cu noul model, acesta fiind “surprins” în jurul uzinei Maserati de la Modena. 

Constructorul a dezvăluit acum și imagini sub camuflaj cu viitorul Grecale, ce a fost testat de șeful Stellantis, Carlos Tavares. CEO-ul grupului a fost la uzina din Modena alături de președintele John Elkann, iar cei doi au vizitat și linia de producție a supercar-ului MC20. 

Potrivit informațiilor neoficiale, Maserati Grecale va fi echipat cu un motor V6 biturbo în versiunea de top, urmând să ofere și un propulsor de 2 litri și 280 CP

Constructorul spune că prezentarea va avea loc până la sfârșitul anului. Maserati va dezvolta și o versiune electrică a noului SUV.

Via Carscoops / Motor1

Comentarii (1)

  • Bine ca e suv,mult mai sigur in caz de accident cu carucioarele de prin parcarile de la supermarketuri si mall-uri.
    6 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru