Stellantis

Miercuri, 29 Noiembrie | Industrie

Stellantis își va schimba strategia de electrificare în funcție de opinia publică

Carlos Tavares, șeful Stellantis, a anunțat că grupul multinațional este dispus să-și schimbe strategia către un viitor electrificat. Acest lucru se va întâmpla dacă se va schimba opinia generală despre mașinile electrice la nivel politic.
Miercuri, 22 Noiembrie | Industrie

Chinezii de la CATL vor furniza baterii pentru viitoarele modele electrice Stellantis

Stellantis a încheiat un acord cu firma CATL pentru furnizarea de baterii pentru viitoarele modele electrice ale grupului. În acest scop, Stellantis are în plan să construiască și 3 giga-fabrici în Europa.
Sambata, 28 Octombrie | Industrie

Sindicatul american UAW, aproape de un acord cu GM și Stellantis. Ford a oferit creșteri de până la 30%

Sindicatul Lucrătorilor din Industria Auto din America care este în grevă din septembrie, se apropie de un acord cu GM și Stellantis.
Joi, 19 Octombrie | Industrie

Stellantis anunță o nouă strategie în lupta cu producătorii chinezi: va lansa 7 modele accesibile

Stellantis a anunțat o nouă strategie în lupta cu producătorii chinezi. Grupul multinațional va lansa nu mai puțin de 7 modele noi, care vor fi accesibile și care vor fi bazate pe o platformă nouă.
Miercuri, 18 Octombrie | General

Stellantis nu va participa la salonul de tehnologie CES 2024 din cauza grevei sindicatelor

Grupul Stellantis a anunțat oficial că și-a anulat participarea în cadrul ediției de anul viitor a Consumer Electronics Show (CES) din Las Vegas. Motivul invocat este acela de a-și proteja capitalul în contextul grevei UAW, un sindicat din care face parte și Stellantis.
Duminica, 01 Octombrie | Industrie

Elon Musk: cerințele membrilor UAW ar băga în faliment Ford, GM și Stellantis

Elon Musk s-a folosit de platforma sa pentru a-și exprima opinia legată de greva celor de la UAW. Acesta crede că Ford, GM și Stellantis ar putea intra în faliment dacă se respectă cerințele.
Vineri, 08 Septembrie | General

Stellantis: mașinile cu motoare termice vor putea circula pe șosele chiar și în 2050

Potrivit unui oficial al Grupului Stellantis, mașinile cu motoare termice vor continua să circule pe șosele chiar și în anul 2050. Acest lucru va fi posibil în special datorită combustibililor sintetici, care ar urma să păstreze motoarele termice în viață chiar și după 2035.
Luni, 17 Iulie | Industrie

Șeful Stellantis: Peugeot 208 electric nu va fi produs în Franța, "o țară cu costuri mari"

Potrivit declarațiilor lui Carlos Tavares, șeful Stellantis, Peugeot 208 electric va continua să fie produs în Spania. Tavares consideră că Franța este "o țară cu costuri mari" și altfel modelul nu ar mai fi profitabil.
Joi, 06 Iulie | Industrie

Stellantis lansează platforma STLA Medium: autonomie până la 700 km și putere maximă de 387 CP

Grupul multinațional Stellantis a dezvăluit oficial noua sa platformă STLA Medium pentru viitoarele sale modele electrice din segmentele C și D. Noua platformă va putea oferi o autonomie de până la 700 de kilometri și va putea integra propulsoare de până la 387 de cai putere.
Sambata, 01 Iulie | Industrie

Opel își închide fabrica de cutii de viteze din Austria, din cauza cererii scăzute

Cererea scăzută pentru mașinile manuale precum și planurile Opel de a deveni un brand 100% electric din 2028 încep să își arate efectele.
Sambata, 13 Mai | Economic

Ferrari a depășit Stellantis: Căluțul Cabrat e mai valoros decât toate mărcile grupului

Constructorul de la Maranello tocmai a depășit grupul Stellantis, din punct de vedere al valorii de piață. Ferrari este una dintre cele mai mari 3 companii listate la bursa de la Milano.
Vineri, 21 Aprilie | Industrie

Stellantis: Testăm motoare Euro 6 alimentate cu combustibili sintetici

Grupul Stellantis testează alimentarea cu combustibili sintetici pe 28 de familii de motoare Euro 6, pentru a contribui la accelerarea reducerii emisiilor de carbon.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 09 Martie | Industrie

Stellantis vrea să producă electrice cu 800 de kilometri autonomie

Grupul Stellantis a anunțat, prin vocea lui Carlos Tavares, că intenționează să producă modele electrice cu autonomie de până la 800 de kilometri, pe platforma STLA Large, la uzina din Cassino, Italia.
Luni, 27 Februarie | Industrie

Fiat depășește Peugeot în familia Stellantis. Este cea mai vândută marcă din portofoliu în 2022

În 2022, Fiat a fost cea mai vândută marcă din portofoliul Stellantis. Constructorul italian a livrat peste 1.2 milioane de mașini anul trecut, majoritatea ajungând în Europa și America de Sud.
Vineri, 24 Februarie | Industrie

Șeful Stellantis: Normele de emisii Euro 7 sunt inutile

Potrivit șefului Stellantis, Carlos Tavares, normele de emisii Euro 7 sunt inutile, în contextul în care "nu aduc beneficii pentru clienți și nici pentru mediul înconjurător."
Joi, 23 Februarie | Masini electrice si hibride

Șeful Stellantis: Fiat va lansa 2 modele electrice noi în 2023

Potrivit șefului Stellantis, Carlos Tavarez, Fiat ar urma să prezinte două modele noi, ambele cu zero emisii, în 2023. Oficialul nu a spus despre ce modele este vorba.
Marti, 07 Februarie | Industrie

Tapițeria din piele și cromul, demodate pentru noua generație de designeri auto

Tapițeria din piele și cromul sunt considerate demodate de către noua generație de designeri auto, este de părere șeful de design al gigantului Stellantis, Ralph Gilles.
Duminica, 08 Ianuarie | Industrie

Șeful Stellantis, îngrijorat de producătorii auto chinezi prezenți în Europa: "Dacă nu se schimbă ceva, va urma o luptă teribilă"

Carlos Tavares, șeful Stellantis, este îngrijorat de producătorii auto prezenți în Europa. Potrivit acestuia, dacă politicienii de pe Bătrânul Continent nu găsesc o soluție, va urma o "luptă teribilă".
Vineri, 23 Decembrie 2022 | Industrie

Stellantis preia oficial compania aiMotive, un dezvoltator maghiar de sisteme de conducere autonomă

Grupul Stellantis anunță că a preluat oficial compania producătoare de sisteme de conducere autonomă aiMotive. Prin această achiziție, grupul multinațional dorește să implementeze această tehnologie bazată pe inteligența artificială la viitoarele sale modele.
Vineri, 25 Noiembrie 2022 | Industrie

Stellantis vrea să producă în India mașini electrice accesibile. Ele ar urma să se vândă în Europa

Grupul Stellantis a anunțat oficial că dorește să stabilească un parteneriat cu o uzină din India. Acolo vor fi produse viitoarele modele electrice destinate pieței europene, datorită costurilor de producție reduse comparativ cu cele din Europa.

Tag-uri similare

Citroen, Opel, Fiat, Peugeot, Alfa Romeo, Chrysler, Maserati, Jeep, Dodge, Lancia
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru