Stellantis

Sambata, 01 Iulie 2023 | Industrie

Opel își închide fabrica de cutii de viteze din Austria, din cauza cererii scăzute

Cererea scăzută pentru mașinile manuale precum și planurile Opel de a deveni un brand 100% electric din 2028 încep să își arate efectele.
Sambata, 13 Mai 2023 | Economic

Ferrari a depășit Stellantis: Căluțul Cabrat e mai valoros decât toate mărcile grupului

Constructorul de la Maranello tocmai a depășit grupul Stellantis, din punct de vedere al valorii de piață. Ferrari este una dintre cele mai mari 3 companii listate la bursa de la Milano.
Vineri, 21 Aprilie 2023 | Industrie

Stellantis: Testăm motoare Euro 6 alimentate cu combustibili sintetici

Grupul Stellantis testează alimentarea cu combustibili sintetici pe 28 de familii de motoare Euro 6, pentru a contribui la accelerarea reducerii emisiilor de carbon.
Joi, 09 Martie 2023 | Industrie

Stellantis vrea să producă electrice cu 800 de kilometri autonomie

Grupul Stellantis a anunțat, prin vocea lui Carlos Tavares, că intenționează să producă modele electrice cu autonomie de până la 800 de kilometri, pe platforma STLA Large, la uzina din Cassino, Italia.
Luni, 27 Februarie 2023 | Industrie

Fiat depășește Peugeot în familia Stellantis. Este cea mai vândută marcă din portofoliu în 2022

În 2022, Fiat a fost cea mai vândută marcă din portofoliul Stellantis. Constructorul italian a livrat peste 1.2 milioane de mașini anul trecut, majoritatea ajungând în Europa și America de Sud.
Vineri, 24 Februarie 2023 | Industrie

Șeful Stellantis: Normele de emisii Euro 7 sunt inutile

Potrivit șefului Stellantis, Carlos Tavares, normele de emisii Euro 7 sunt inutile, în contextul în care "nu aduc beneficii pentru clienți și nici pentru mediul înconjurător."
Joi, 23 Februarie 2023 | Masini electrice si hibride

Șeful Stellantis: Fiat va lansa 2 modele electrice noi în 2023

Potrivit șefului Stellantis, Carlos Tavarez, Fiat ar urma să prezinte două modele noi, ambele cu zero emisii, în 2023. Oficialul nu a spus despre ce modele este vorba.
Marti, 07 Februarie 2023 | Industrie

Tapițeria din piele și cromul, demodate pentru noua generație de designeri auto

Tapițeria din piele și cromul sunt considerate demodate de către noua generație de designeri auto, este de părere șeful de design al gigantului Stellantis, Ralph Gilles.
Duminica, 08 Ianuarie 2023 | Industrie

Șeful Stellantis, îngrijorat de producătorii auto chinezi prezenți în Europa: "Dacă nu se schimbă ceva, va urma o luptă teribilă"

Carlos Tavares, șeful Stellantis, este îngrijorat de producătorii auto prezenți în Europa. Potrivit acestuia, dacă politicienii de pe Bătrânul Continent nu găsesc o soluție, va urma o "luptă teribilă".
Vineri, 23 Decembrie 2022 | Industrie

Stellantis preia oficial compania aiMotive, un dezvoltator maghiar de sisteme de conducere autonomă

Grupul Stellantis anunță că a preluat oficial compania producătoare de sisteme de conducere autonomă aiMotive. Prin această achiziție, grupul multinațional dorește să implementeze această tehnologie bazată pe inteligența artificială la viitoarele sale modele.
Vineri, 25 Noiembrie 2022 | Industrie

Stellantis vrea să producă în India mașini electrice accesibile. Ele ar urma să se vândă în Europa

Grupul Stellantis a anunțat oficial că dorește să stabilească un parteneriat cu o uzină din India. Acolo vor fi produse viitoarele modele electrice destinate pieței europene, datorită costurilor de producție reduse comparativ cu cele din Europa.
Miercuri, 19 Octombrie 2022 | Industrie

Șeful Stellantis: "Normele de poluare Euro 7 nu au niciun sens"

Carlos Tavares, șeful Grupului Stellantis, crede că viitoarele norme de poluare Euro 7 nu au niciun sens și că ar trebui să se renunțe la ideea adoptării lor. Normele Euro 7 ar urma să intre în vigoare în 2028 după ce adoptarea lor a fost întârziată în repetate rânduri.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 04 Octombrie 2022 | Industrie

Șeful Stellantis: criza de semiconductori se va diminua la sfârșitul lui 2023

Carlos Tavares, șeful Grupului Stellantis, este de părere că criza de semiconductori va continua și anul viitor. Cu toate acestea, el spune că situația acestei crize care afectează industria auto de peste 2 ani se va îmbunătăți abia la sfârșitul lui 2023.
Luni, 29 August 2022 | Industrie

Mai multe uzine Stellantis din Europa, închise temporar din cauza crizei de semiconductori

Stellantis a fost nevoit să oprească temporar activitatea mai multor uzine importante din Europa. Fabricile din Zaragoza, Spania și Sauchaux, Franța, unde sunt construite modele Opel, Citroen și Peugeot au fost oprite din cauza crizei de semiconductori.
Joi, 18 August 2022 | Industrie

Grupul Hyundai-Kia depășește Renault-Nissan și Stellantis. Devine al treilea producător auto din lume

Grupul Hyundai-Kia a devenit al treilea cel mai mare producător auto din lume în primul semestru din 2022. Grupul sud-coreean a depășit Renault-Nissan și Stellantis și se află doar în spatele celor de la Toyota și Volkswagen.
Joi, 04 August 2022 | Economic

Vânzări electrice, în Europa, în prima jumătate a anului: Stellantis în fața Tesla

Stellantis a vândut mai multe mașini electrice decât Tesla în prima jumătate a anului, în Europa. În top, cel mai nou grup din industrie s-a clasat pe locul 2, în spatele Volkswagen.
Joi, 21 Iulie 2022 | General

Stellantis lansează un serviciu de închirieri pentru mașini electrice. Preț de la 110 euro pe lună

Stellantis a lansat oficial un serviciu de închirieri auto pentru Europa. Acesta se numește Electric As You Go și este un serviciu în care clienții pot închiria mașini electrice. Prețurile pornesc de la 110 euro pe lună.
Luni, 11 Iulie 2022 | Industrie

După Stellantis, și Volvo se retrage din Asociația Constructorilor Europeni din cauza presiunilor climatice

Volvo a anunțat că va părăsi Asociația Constructorilor Europeni de Automobile (ACEA) până la finalul acestui an. Constructorul suedez devine al doilea producător care părăsește această organizație, după Stellantis. Volvo nu este mulțumit de strategia ACEA cu privire la combaterea schimbărilor climatice în domeniul auto.
Marti, 05 Iulie 2022 | Industrie

Producția Stellantis va scădea cu 220.000 de mașini în 2022 din cauza crizei de semiconductori

Potrivit publicației Reuters, producția Stellantis va scădea cu 220.000 de mașini în acest an din cauza crizei mondiale de semiconductori. Uzinele din Italia ale grupului multinațional vor fi cele mai afectate de criză.
Vineri, 01 Iulie 2022 | Industrie

Stellantis: Piața auto ar putea intra în colaps dacă nu se ieftinesc mașinile electrice

Un oficial de rang înalt din cadrul Stellantis avertizează că piața auto ar putea intra în colaps dacă nu scad prețurile mașinilor cu zero emisii. Grupul are un plan de reducere a costurilor de producție pentru mașinile electrice cu 40% până în 2030.

Tag-uri similare

Citroen, Opel, Fiat, Peugeot, Alfa Romeo, Chrysler, Maserati, Jeep, Dodge, Lancia
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru