Maserati prezintă Grecale Barbie Edition. Va fi produs în doar două exemplare

de Tiberiu Safta
Joi, 27.10.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Maserati a prezentat o ediție specială mai neobișnuită a noului SUV Grecale. Mașina se numește Barbie Edition și a fost creată în colaborare cu Mattel, compania de jucării care a inventat celebra păpușă. Noua ediție va fi produsă în numai două exemplare, care vor fi vândute în scopuri caritabile.

Dacă te-ai întrebat vreodată ce mașină conduce Barbie, iată că tocmai ai aflat răspunsul. Maserati a lansat o nouă ediție specială pentru noul Grecale, numită Barbie Edition. Noua ediție limitată este rezultatul unei colaborări cu Mattel, firma din spatele celebrei păpuși, iar aceasta va fi produsă în doar două exemplare.

Așa cum era de așteptat, exteriorul lui Grecale este vopsit într-o nuanță de roz, cu accente galbene în jurul grilei, prizelor de aer din față și din spate și în zona ornamentelor montate pe aripile laterale. Vopseaua este una specială, deoarece are un efect de curcubeu atunci când mașina este parcată într-un loc în care soarele strălucește direct asupra acesteia.

Alte detalii notabile la exterior sunt reprezentate de logo-ul Barbie pe aripile din față și inițiala numelui desenată pe montantul C.

Tema de culoare roz se continuă și la interior, acolo unde avem cusături roz pe scaune și la consola centrală, precum și elemente roz lucioase pe panourile portierelor și la consola centrală.

Scaunele sunt îmbrăcate în piele neagră și conțin inițiala numelui Barbie brodată pe tetiere.

Maserati Grecale Barbie Edition este bazat pe cea mai puternică versiune a SUV-ului, Trofeo. Asta înseamnă un motor V6 Nettuno de 3.0 litri, care dezvoltă 530 de cai putere și un cuplu de 620 Nm. De aici rezultă un sprint de la 0 la 100 de km/h în 3.8 secunde și o viteză maximă de 285 de km/h.

Primul exemplar Grecale Barbie Edition a fost dezvăluit la Los Angeles și va fi vândut în scopuri caritabile. 10% din banii primiți de la viitorul client vor fi donați către proiectul Barbie Dream Gap Project. Proiectul face parte dintr-o nouă inițiativă a brand-ului Barbie de a oferi oportunități egale și de a elimina barierele sociale pentru fetele din întreaga lume.

via Maserati

Comentarii (5)

  • Andrei
    Pentru cocălărița care nu vrea bmw, ca toate boarfele.
    7 4
  • E Burago pentru fetite? Sau acum cu noile orientari si derute nu mai stiu nici baieteii ce culoare sa aleaga la masina.
    1 4
  • Un motiv in plus pentru a nu cumpara Maserati. De parca nu erau destule...
    1 3
  • Tot timpul mi-a plăcut Maserati, in special quattroporte… de chestiile astea ce sa spun, o mai dau si ei in bara, noroc ca-s 2 si nu exista risc sa le vedem vreodată ;)
    Pe de alta parte toate aluziile astea ieftine si denigratoare nu fac decât sa spună ce caractere de 2 lei sunteți.
    4 1
  • Da, am auzit și eu că organizațiile LGBT strâng semnături să se fabrice mai multe. Da totuși când vrem să folosim arma noastră națională adică bășcălia trebuie să facem cerere la tine pe care cu superioritatea ta de țăran ajuns la bani să pui o apostilă ?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru