Lansarea viitorului Maserati Grecale, amânată pentru 2022

de Alexandru Monenciu
Luni, 18.10.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul italian de automobile a amânat lansarea viitorului SUV Grecale. Inițial, evenimentul era programat în 16 noiembrie 2021, dar acum a fost mutat pentru primăvara anului viitor.

Maserati Grecale era unul dintre cele așteptate SUV-urile ale finalului de an. Producătorul italian a anunțat, cu ceva timp în urmă, că lansarea a fost programată pentru 16 noiembrie, dar acum vine cu o vestea proastă atât pentru fani cât și pentru viitorii clienți.

Mai exact, prezentarea SUV-ului a fost amânată pentru primăvara lui 2022. Criza mondială de semiconductori pare să fie principalul motiv.

"Din cauza crizei microcipurilor, producția nu ne-ar fi permis să răspundem în mod corespunzător cererii globale așteptate," au transmit reprezentanții Maserati.

Totuși, au mai anunțat ei, vor publica o serie de informații noi despre viitorul Grecale în 16 noiembrie. Îți reamintim că SUV-ul va împărți arhitectura Giorgio cu actualul Alfa Romeo Stelvio.

via Maserati

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru