Maserati prezintă noul Grecale Mission from Mars, un exemplar unicat inspirat de planeta Marte

de Alexandru Monenciu
Vineri, 15.04.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Maserati a publicat primele imagini și informații despre Grecale Mission from Mars. Un exemplar unicat, inspirat de planeta Marte și configurat prin programul de personalizare Fuoriserie Programme.

După o lungă perioadă de promovare, Maserati a lansat noul SUV Grecale în urmă cu aproape o lună. Modelul italian poate fi personalizat prin intermediul programului Fuoriserie, iar pentru a demonstra că imaginația clienților poate merge până foarte departe, italienii prezintă acum un exemplar unicat.

Numele său este Grecale Mission from Mars și, așa cum îi spune și numele, este inspirat de planeta Marte.

Pentru exterior, Maserati a folosit o nuanță specială, botezată Portocaliu Galactic, care te duce cu gândul la praful stelar regăsit pe această planetă, cel puțin asta susțin reprezentanții companiei. Avem apoi un set de jante Vortex, exclusive pentru acest exemplar.

Desigur, tabloul nu era complet fără o grafică specială.

În ceea ce privește interiorul, regăsim aici un software nou pentru instrumentarul de bord digital și pentru sistemul multimedia, cu animații inspirate de spațiu. Pe sticla plafonului panoramic sunt "proiectate" o serie de constelații.

Scaunele sunt inspirate de costumele purtate de astronauți.

Nu lipsește logo-ul Maserati de pe tetiere.

via Maserati

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru