Fiat

Joi, 05 Aprilie 2018 | General

Din Constanța până în Sanremo cu un Fiat 520 din 1928: se împlinesc 90 de ani de la victoria unui român în raliul italian

În 1928, românul Ernest Urdăreanu a participat și a câștigat prima ediție a Raliului Sanremo. În 7 aprilie, un constănțean pleacă spre Sanremo la volanul unui Fiat 520, model cu care Urdăreanu câștiga în urmă cu 90 de ani.
Miercuri, 07 Martie 2018 | Modele noi

Fiat sugerează că va elimina Tipo din gama de modele pentru Europa: "Vom continua să dezvoltăm doar Panda și familia 500"

Sergio Marchionne anunță o restructurare pentru Fiat în Europa prin care va continua să dezvolte doar Panda și familia de modele 500, întrucât nu va mai investi în Tipo din cauza concurentei puternice.
Luni, 05 Martie 2018 | GENEVA 2018

Fiat 500 Collezione: ediție specială cu diferite scheme de culori care marchează longevitatea modelului

Fiat a anunțat că Salonul Auto de la Geneva din acest an va fi gazdă pentru o nouă ediție specială a modelului 500. Versiunea Collezione vrea să marcheze istoria și longevitatea micuțului model.
Joi, 01 Martie 2018 | GENEVA 2018

Fiat lansează noi pachete speciale: S-Design pentru 124 Spider, 500X și Tipo; Mirror pentru gama 500

Fiat va lansa pachetul special S-Design pentru modelele 124 Spider, 500X și Tipo, dar și noul pachet Mirror pentru 500, 500L și 500X, care aduc noutăți din punct de vedere al designului și, respectiv, tehnologiilor.
Joi, 01 Februarie 2018 | Modele noi

Fiat Tipo Sport: compacta italiană ar putea primi o versiune sportivă în martie

Fiat Tipo ar putea primi o versiune sportivă cu îmbunătățiri vizuale cu ocazia Salonului Auto de la Geneva din luna martie.
Luni, 15 Ianuarie 2018 | Economic

Fiat-Chrysler mizează pe succesul Jeep: grupul speră la o dublare a profitului în 5 ani

Grupul Fiat-Chrysler (FCA) speră că își va dubla profitul în următorii 5 ani, având în vedere potențialul brandului Jeep, după cum a declarat CEO-ul Sergio Marchionne.
Luni, 04 Decembrie 2017 | Industrie

Grupul Fiat-Chrysler vrea o colaborare mai strânsă cu Hyundai: constructorii ar putea dezvolta împreună transmisii și sisteme de propulsie pe hidrogen

Grupul Fiat-Chrysler negociază un parteneriat tehnic cu Hyundai pentru a dezvolta împreună transmisii și sisteme de propulsie pe hidrogen, însă minimalizează posibilitatea unei fuziuni.
Duminica, 26 Noiembrie 2017 | Mediu

Fiat va dezvolta un sistem de captură a emisiilor de dioxid de carbon și va produce un nou tip de carburant ecologic

Fiat a anunțat că va dezvolta un nou tip de carburant care va conține 5% bioetanol și 15% metanol. În parelel, italienii lucrează la un sistem care va permite captarea dioxidului de carbon emis de mașini.
Sambata, 28 Octombrie 2017 | General

Ediție aniversară: italienii produc 4.000 de monede din argint în cinstea lui Fiat 500

Italienii au lansat o monedă din argint în cinstea lui Fiat 500. Modelul aniversează 60 de ani, iar moneda va fi produsă într-o ediție limitată la 4.000 de exemplare.
Luni, 23 Octombrie 2017 | Industrie

Fiat, acuzată că a obstrucționat ancheta în scandalul emisiilor din Franța: motoarele diesel de pe 500X, în vizorul autorităților

Fiat este acuzată că a împiedicat desfășurarea anchetei demarată de autoritățile franceze în privința emisiilor motoarelor diesel Multijet de 1.6 și 2.0 litri de pe SUV-ul 500X.
Joi, 19 Octombrie 2017 | Industrie

Italienii reduc producția a 5 modele din cauza vânzărilor slabe: Fiat 500X și Alfa Romeo Stelvio și Giulia, pe lista neagră

Alianța Fiat-Chrysler a redus producția la 5 modele produse în Italia ca urmare a vânzărilor slabe din Europa și China. Modelele afectate sunt Alfa Romeo Stelvio, Alfa Romeo Giulia, Fiat 500X, Jeep Renegade și Maserati Levante.
Vineri, 06 Octombrie 2017 | Modele noi

Îmbunătățiri minore: Fiat 500X primește sistemul de infotainment Uconnect cu ecran touch de 7 inch

Fiat a anunțat că SUV-ul 500X va fi disponibil cu sistemul de infotainment Uconnect echipat cu ecran touch de 7 inch, pe lângă o serie de alte îmbunătățiri minore.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 02 Octombrie 2017 | Modele noi

Fiat 500L City Cross: monovolumul italian primește o versiune specială cu aspect de SUV

Fiat 500L City Cross este o versiune specială a monovolumului italian care beneficiază de o gardă la sol mai mare și de un aspect mai agresiv pentru a simula aspectul unui SUV cu valențe off-road.
Marti, 19 Septembrie 2017 | Modele noi

Estetică revizuită: Fiat Tipo poate fi comandat în versiunea S-Design

Fiat a deschis lista de comenzi pentru Tipo S-Design. Versiunea oferă modificări de exterior, îmbunătățiri la interior și motorizări cunoscute.
Luni, 04 Septembrie 2017 | Industrie

Fiat-Chrysler exclude separarea de Maserati și Alfa Romeo: "Cele două branduri sunt imature și nu fac bani"

Sergio Marchionne a exclus separarea Maserati și Alfa Romeo de Grupul Fiat-Chrysler până când cele două branduri nu vor deveni profitabile.
Vineri, 25 August 2017 | Industrie

Fuziunea a eșuat, dar colaborarea merge mai departe: Fiat și Volkswagen ar putea dezvolta împreună pick-up-uri și utilitare

Grupul Fiat-Chrysler și Volkswagen negociază posibilitatea de a dezvolta împreună pick-upuri și utilitare, însă este incert dacă cele două părți vor ajunge la un acord.
Marti, 22 August 2017 | Industrie

Great Wall face un pas înapoi: "Există incertitudini majore legate de achiziționarea Jeep"

La numai o zi după ce a anunțat că vrea să cumpere Jeep, Great Wall susține că există deja "incertitudini majore" în privința tranzacției.
Luni, 21 August 2017 | Industrie

Chinezii de la Great Wall vor să cumpere Jeep de la Fiat: "Vrem să devenim cel mai mare producător de SUV-uri din lume"

Great Wall a confirmat că intenționează să cumpere Jeep, marcă ce aparține în prezent de Grupul Fiat-Chrysler. Obiectivul chinezilor este să devină cel mai mare producător de SUV-uri din lume.
Joi, 17 August 2017 | Masini autonome

Fiat mărește miza pe mașini autonome: constructorul italo-american se alătură parteneriatul BMW cu Intel

Fiat-Chrysler se alătură parteneriatului format de BMW și Intel pentru dezvoltarea unei mașini autonome pentru 2021.
Joi, 17 August 2017 | General

Saloanele auto nu mai atrag constructorii: 9 producători majori nu vor participa la Salonul Auto de la Frankfurt

Volvo, Peugeot, Nissan, Fiat, Mitsubishi, Alfa Romeo, Infiniti, Jeep și DS nu vor avea stand propriu la Salonul Auto de la Frankfurt de la jumătatea lunii septembrie.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru