Fiat devine noul partener al clubului de handbal CSM București: jucătoarele au primit 8 unități Fiat 500 pentru o perioadă de 12 luni

de Cornel Șocariciu
Vineri, 04.10.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Fiat a devenit noul partener al echipei de handbal feminin CSM București. Jucătoarele echipei Bucureștene se vor bucura pentru un an de serviciile micuțului Fiat 500.

Autoitalia, reprezentantul oficial în România al mărcii Fiat, a anunțat debutul parteneriatului cu echipa de handbal feminin CSM București. În cadrul acestui proiect, Autoitalia oferă jucătoarelor din echipa bucureșteană opt exemplare Fiat 500 pentru o perioadă de 12 luni.

Andrea Lekic, Dragana Cvijic, Jelena Grubisic, Itana Grbic, Andrea Klikovac, Elizabeth Omoregie, Carmen Martin și Linnea Torstensson sunt cele opt jucătoare de handbal care pentru un an se vor bucura de serviciile micuțului model italian.

"Știm cât de mult contează lucrul în echipă, iar echipa noastră, de astăzi, s-a mărit. Suntem fericiți că am semnat parteneriatul cu Fiat și sunt convinsă că de acum încolo vom fi și mai puternici", a declarat Gabriela Szabo, director general CSM București.

Fiecare exemplar care a ajuns în "curtea" CSM București este echipat cu motorul de 1.2 litri cu 69 de cai putere. Nivelul de echipare ales a fost cel Lounge care include un sistem multimedia cu ecran de 5 inch, un volan îmbrăcat în piele și un sistem audio cu șase difuzoare.

"Suntem onorați de parteneriatul pe care l-am semnat cu CSM București și avem încredere că echipa va reuși să obțină rezultate bune în sezonul 2019/2020, beneficiind de astăzi și de suportul Auto Italia", a completat Răzvan Ionescu, director comercial Fiat.

Comentarii (2)

  • OMG, ăștia de la Fiat sunt în stare de orice... doar să mai scoată noi modele NU. :-(
    10 0
  • Hmm, daca pana si maretul vw pentru a produce id pretinde 1000E drept precomanda de la clienti pe o masina nevazuta, neatinsa, etc, dar, care fiind vw n-are cum sa fie altfel decat.. cea mai buna, ce pretentii sa mai avem de la ficat sa produca ceva nou, mai ales electric.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru