Fiat

Vineri, 08 Ianuarie 2021 | Modele noi

Rival pentru T-Roc Cabrio: Fiat pregătește o versiune decapotabilă pentru 500X

Fiat va lansa în acest an o versiune decapotabilă pentru SUV-ul subcompact 500X, iar noul model va fi un rival direct pentru Volkswagen T-Roc Cabrio.
Vineri, 01 Ianuarie 2021 | Industrie

FCA vrea să producă modele electrice Jeep, Fiat și Alfa Romeo în Polonia: uzina din Tychy va livra primele exemplare în 2022

Fiat-Chrysler va investi circa 160 de milioane de euro în modernizarea uzinei sale din Tychy (Polonia) și va începe să producă, din 2022, modele electrice și hibride pentru brandurile Jeep, Fiat și Alfa Romeo.
Miercuri, 02 Decembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Fiat pregătește versiuni electrice sau hibride pentru mai multe modele: “Gama va fi electrificată în proporție de 60%”

Fiat va lansa versiuni electrice sau hibride pentru mai multe modele până la sfârșitul anului 2021, astfel încât gama să fie electrificată în proporție de 60%, a declarat un oficial al constructorului italian.
Duminica, 22 Noiembrie 2020 | General

Ultimul exemplar Abarth 124 Spider dedicat pieței din Japonia a fost scos la licitație: banii vor fi donați în scopuri caritabile

Ultimul exemplar Abarth 124 Spider dedicat pieței din Japonia a fost scos la licitație. Evenimentul se desfășoară online până în 29 noiembrie, iar prețul de pornire este de 30.050 de euro. Banii obținuți în urma licitației vor fi donați asociației Shine On! Kids.
Duminica, 25 Octombrie 2020 | Industrie

Renault va înceta producția modelului Talento la fabrica sa din Sandouville: “Am decis să încheiem contractul cu Fiat”

Renault va înceta colaborarea cu Fiat pe segmentul vehiculelor comerciale, astfel că producția modelului Talento la uzina din Sandouville va fi oprită, potrivit unui anunț făcut de directorul adjunct al constructorului francez. “Am decis să încheiem mai multe contracte, printre care și cel cu Fiat,” a declarat Clotilde Delbos.
Miercuri, 21 Octombrie 2020 | Modele noi

Îmbunătățiri pentru Fiat Panda: versiune Sport, ecran touch de 7 inch și motorizare mild-hybrid de 70 CP pentru întreaga gamă

Fiat Panda primește o serie de îmbunătățiri. Modelul de oraș are acum o versiune Sport și un ecran touch de 7 inch, în timp ce motorizarea mild-hybrid de 70 de cai putere este disponibilă pentru întreaga gamă.
Marti, 11 August 2020 | Industrie

Scandal în Statele Unite: Alianța Fiat-Chrysler, acuzată de spionaj de General Motors

General Motors acuză Alianța Fiat-Chrysler de "spionaj" într-un caz în care susține că producătorul italo-american a oferit mită sindicatelor de muncitori. Fiat-Chrysler a negat acuzațiile, pe care le consideră demne de un "film cu spioni de mâna a treia".
Joi, 16 Iulie 2020 | Industrie

Stellantis va fi numele noului constructor rezultat în urma fuziunii dintre Grupul PSA Peugeot-Citroen și Alianța Fiat-Chrysler

Grupul PSA Peugeot-Citroen și Alianța Fiat-Chrysler au anunțat că numele noului constructor rezultat în urma fuziunii va fi Stellantis.
Luni, 06 Iulie 2020 | Modele noi

Fiat dă startul comenzilor pentru 500 electric cabrio: modelul electric are 120 de cai putere și autonomie de 320 de kilometri

Fiat a anunțat startul comenzilor pentru versiunea cabrio a modelului electric de oraș 500, care mizează pe un motor de 120 de cai putere și o autonomie de 320 de kilometri.
Marti, 09 Iunie 2020 | Masini electrice si hibride

Primele imagini cu hatchback-ul Fiat 500 electric: citadinul italian are motor de 118 CP și autonomie de până la 320 de kilometri

Fiat a publicat primele fotografii cu hatchback-ul 500 electric. Modelul poate fi deja rezervat în ediția specială de lansare La Prima, iar prețul anunțat de italieni este de 34.900 de euro.
Luni, 25 Mai 2020 | Modele noi

Fiat pregătește o actualizare a gamei de modele: un SUV bazat pe Tipo și un succesor pentru Punto

Fiat pregătește pe termen mediu lansarea unui SUV bazat pe Tipo și un succesor pentru subcompacta Punto, pe lângă versiunea de serie pentru conceptul Centoventi.
Sambata, 21 Martie 2020 | Industrie

Constructorii auto se adaptează în vreme de criză: fabricile europene, pregătite să producă ventilatoare medicale în regim de urgență

Volkswagen, Skoda, Porsche, BMW, Ferrari, Fiat, McLaren și Nissan au confirmat că pot pune la dispoziție fabricile și tehnologia necesare pentru suplimentarea ventilatoarelor necesare bolnavilor de COVID-19.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 11 Martie 2020 | Modele noi

Conceptul Fiat Centoventi va primi versiune de serie: model electric de oraș inspirat din Panda

Conceptul Fiat Centoventi prezentat în 2019 va primi o versiune de serie sub forma unui model electric de oraș dezvoltat pe plaforma noului 500 electric și cu design inspirat de la Panda.
Miercuri, 04 Martie 2020 | Modele noi

Primele imagini și informații tehnice despre Fiat 500 electric cabrio: motor de 120 de cai putere și autonomie de 320 de kilometri

Fiat a publicat primele imagini și informații tehnice despre versiunea electrică a modelului de oraș 500 cabrio, care utilizează un motor de 120 de cai putere și oferă o autonomie de până la 320 de kilometri.
Luni, 02 Martie 2020 | General

Lego a construit un Fiat 500 în mărime naturală: citadinul italian este fabricat din peste 189.000 de piese

Fiat 500 poate fi acum comandat și într-o versiune Lego. Setul face parte din seria Creator Expert și are un preț de 80 de euro. În cadrul evenimentului de prezentare, italienii au expus și un Fiat 500 din piese Lego în mărime naturală.
Duminica, 09 Februarie 2020 | Industrie

Producția Fiat din Europa ar putea fi afectată de coronavirus: constructorul italian importă componente din China

Alianța Fiat-Chrysler a anunțat că una dintre uzinele sale din Europa ar putea înregistra perturbări de producție din cauza lipsei de componente provenite din China, întrucât uzinele din statul asiatic au fost închise din cauza coronavirusului.
Marti, 28 Ianuarie 2020 | General

Fiat-Chrysler anunță schimbări majore pentru sistemul de infotainment Uconnect 5: este bazat pe Android și suportă ecrane de până la 12.3 inch

Alianța Fiat-Chrysler a prezentat noua versiune a sistemului de infotainment Uconnect 5, care este bazat pe Android, suportă ecrane de până la 12.3 inch și oferă compatibilitate wireless cu Android Auto și Apple Car Play.
Joi, 09 Ianuarie 2020 | Masini electrice si hibride

Fiat lansează versiuni micro-hibride pentru 500 și Panda: italienii spun că emisiile sunt reduse cu 30%

Fiat a anunțat lansarea unor versiuni micro-hibride pentru modelele 500 și Panda, care vor ajuta la reducerea emisiilor cu 30%. Primele vehicule electrificate de la Fiat vor utiliza un motor pe benzină de un litru și 70 CP împreună cu un sistem micro-hibrid de 12 volți conectat la un acumulator Li-Ion.
Miercuri, 18 Decembrie 2019 | Industrie

Grupul PSA (Peugeot-Citroen-Opel) și Alianța Fiat-Chrysler au aprobat oficial fuziunea: nicio uzină nu va fi închisă

Grupul PSA (Peugeot-Citroen-Opel) și Alianța Fiat-Chrysler au anunțat că au aprobat oficial fuziunea, care va fi finalizată în cel mult 15 luni. Noul constructor promite că nu va închide nicio uzină.
Vineri, 08 Noiembrie 2019 | Industrie

Grupul PSA și Alianța Fiat-Chrysler nu vor renunța la nicio marcă în cazul unei fuziuni: "Toate brandurile sunt puternice"

Grupul PSA Peugeot-Citroen și Alianța Fiat-Chrysler nu vor renunța la niciunul dintre cele 13 branduri în cazul unei fuziuni, întrucât toate mărcile sunt puternice și vor ajuta noul constructor să progreseze.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru