Noi imagini cu viitorul Fiat 600. Renaște sub forma unui SUV electric

de Alexandru Monenciu
Luni, 12.06.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Viitorul Fiat 600e, adică pur electric, apare într-un clip de prezentare postat chiar de producătorul italian. Potrivit zvonurilor, acesta va debuta la începutul lunii iulie și va fi înfrățit cu Jeep Avenger.

La mijlocul lunii mai au apărut o serie de informații potrivit cărora italienii de la Fiat pregătesc revenirea modelului 600. Din câte se pare, acesta va renaște sub forma unui SUV compact, care va avea inclusiv o versiune electrică.

După ce a fost surprins în timpul ședinței foto de promovare, viitorul 600e apare acum într-un video postat chiar de Fiat.

Se poate observa că Fiat 600e preia limbajul de design al familiei de modele 500, dar propune și câteva elemente unice. Avem și câteva imagini de la interior, cu un bord minimalist, instrumentar de bord digital și un ecran central destul de generos.

Fiat nu a dezvăluit detaliile tehnice, dar, potrivit zvonurilor, viitorul 600 va fi înfrațit cu Jeep Avenger. Asta înseamnă că va avea versiune electrică, cu 156 CP și baterie de 54 kWh, dar pe anumite piețe va fi disponibil și alături de motorizări convenționale.

Data lansării este, de asmenea, un mister. Din nou, zvonurile susțin că evenimentul ar putea avea loc în data de 4 iulie, pentru a coincide cu a 65-a aniversare a modelului 500.

via Carscoops

Comentarii (6)

  • Mircea Badea
    asa ceva..e ca si cum adi minune devine rocker cu plete..
    0 3
  • Mircea, fi mai tolerant ca nu doare…
    Nu văd nimic deranjant la acest FIAT, eu nefiind fan Fiat oricum… deșii în “tinerețe” am folosit un Fiat Ducato (mini-bus of corse), a parcurs peste 700.000 de km… un motor incredibil.
    Mie personal îmi este “dor” si de WV beetle si dacă-l scot electric tot bine ar fi. Văd tot mai putine si-i păcat… sunt simpatice!!!
    2 1
  • @dutzu
    sunt urate! si alea erau masini mici, altfel nu mai au sens, sa le schimbe si numele.
    0 1
  • Eu sunt înalt “tare” dar unii sunt mai scunzi. Dacă spui ca beetle este mică înseamnă că nu ai fost in ultimul model care a fost comercializat… sunt chiar spațioase si cum am spus si simpatice.
    0 0
  • @dutzu
    n-ai inteles. tocmai ca masinile astea ar trebui sa ramana mici, de oras. altfel nu mai au sens. si mai frumoase daca vor succes, nu inaltime.
    0 0
  • Seriff
    In curand vor fi doar o singura categorie de masini: Suv electric, orice masina devine suv electric, maine probabil si Porsche 911 va deveni suv electric, au innebunit toti cu Suv-uri electrice pe care nu le vrea nimeni, eu sunt curios geniile care vin cu asa idei se uita pe cifrele de vanzari din Europa?
    Ei vad ca electricele sunt in copac?
    E ca si cum ar vine cineva maine casete video, nu le cumpara nimeni ca nu au nevoie de ele, dar ei le scot pe banda rulanta.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru