Imagini neoficiale cu viitorul Fiat 600 electric

de Alexandru Monenciu
Joi, 25.05.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Viitorul Fiat 600, în versiune pur electrică, a fost surprins, complet necamuflat, în timpul filmării unui clip de promovare. Modelul italian va fi disponibil și cu motorizări convenționale.

Așa cum bine știi deja, Fiat 600 se pregătește să revină în lumina reflectoarelor, dar nu oricum ci sub forma unui SUV compact. Mai interesant este că, pe lângă motorizările convenționale, modelul italian va fi disponibil și într-o versiune pur electrică.

Acum, un exemplar 600 cu zero emisii a fost surprins, complet necamuflat, în timpul filmării unui clip de promovare.

Viitorul Fiat 600 va semăna, după cum bine poți observa, cu electricul 500. Nu lipsesc o serie de elemente specifice unui SUV, cum ar fi protecțiile din plastic de la nivelul aripilor.

Modelul italian va fi produs la uzina Stellantis din Tychy, Polonia, alături de Jeep Avenger. De fapt, de la acesta din urmă se zvonește că va prelua sistemul de propulsie electric cu 156 CP și circa 400 de kilometri autonomie.

Data lansării nu a fost, încă, dezvăluită de reprezentanții Fiat.

via Autoblog.it

Comentarii (1)

  • La fel de mare ca prima generatie BMW X5. Salvam planeta pas cu pas cu masini de 2,5 tone si jante de 20 inchi. Suntem pe drumul cel bun.
    2 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru