Fiat Multipla ar putea renaște sub forma unui crossover cu zero emisii

de Alexandru Monenciu
Luni, 28.11.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Potrivit celor mai recente informații, constructorul italian de automobile ar putea reînvia câteva nume sonore, inclusiv modelul 600 și Multipla. Acesta din urmă ar urma să fie transformat într-un crossover cu zero emisii.

Cu o istorie bogată în spate, Fiat și-a pierdut din strălucire în ultimii ani, mai ales în Europa. În alte piețe, cum ar fi America de Sud, constructorul italian este mult mai activ, iar portofoliul include modele ca Argo, Cronos și Pulse.

Revenind la Bătrânul Continent, Fiat intenționează să revină la forma de altă dată, prin reînvierea unor modele ca 600 sau Multipla.

Potrivit celor mai recente informații, Fiat 600 ar urma să fie transformat într-un crossover de dimensiuni subcompacte, cu o lungime de aproximativ 4 metri. Acesta ar putea debuta în 2023, fiind dezvoltat pe arhitectura CMP.

Gama de motorizări va include atât propulsoare pe benzină, cât și sisteme hibrid sau o versiune cu zero emisii. Aceleași surse susțin că noul 600 ar urma să fie produs în Polonia.

În 2024 am putea face cunoștință cu noua generație Panda care, la rândul ei, ar urma să treacă la o configurație pur electrică. Până în 2026, modelul actual (hibrid) și cel electric ar urma să fie comercializate concomitent.

Probabil cea mai surprinzătoare revenire ar fi cea a modelului Multipla.

Și el va fi transformat într-un crossover electric și ar putea debuta tot în 2024, fiind gândit ca un înlocuitor pentru 500X și Tipo.

Momentan, aceste informații sunt doar zvonuri, având în vedere că producătorul italian nu a vorbit oficial despre întoarcerea acestor modele.

via Motor1

Comentarii (4)

  • Ha ha ha, nice ....


    Să vedem versiunea electrică a celei mai "urâte maşini"

    Vor păstra 3 locuri în faţă?
    3 11
  • Seriff
    Mai urata decat toate electricele noi tot nu e.
    3 8
  • Era cea mai urâta pana sa apăra Cyber truck…
    4 4
  • Catalin
    Deocamdata, iata doar o viziune de design :

    https://www.promotor.ro/stiri-auto/fiat-multipla-ar-putea-reveni-in-productie-sub-forma-unui-crossover-electric-19114499
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru