Fiat pregătește versiuni electrice sau hibride pentru mai multe modele: “Gama va fi electrificată în proporție de 60%”

de Paul Cosma
Miercuri, 02.12.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Fiat va lansa versiuni electrice sau hibride pentru mai multe modele până la sfârșitul anului 2021, astfel încât gama să fie electrificată în proporție de 60%, a declarat un oficial al constructorului italian.

La începutul lunii martie, Fiat a publicat primele imagini și informații despre versiunea electrică a lui 500 cabrio, iar la vremea respectivă a oferit o versiune de lansare La Prima în sistem de pre-comandă.

Comenzile pentru noul 500 electric cabrio au început oficial în 4 iulie, la împlinirea a exact 63 de ani de la lansarea în 1957 a primului 500 din istorie.

Italienii pregătesc versiuni electrice sau hibride și pentru alte modele din gamă, conform declarațiilor lui Luca Napolitano, directorul brandurilor Fiat, Lancia și Abarth pentru regiunea EMEA (Europa, Orientul Mijlociu și Africa).

Până la sfârșitul lui 2021, 60% dintre modelele Fiat vor fi electrificate, un rezultat mai bun decât media pieței,a spus Napolitano.

Via Reuters

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru