Versiuni hibride

Miercuri, 02 Decembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Fiat pregătește versiuni electrice sau hibride pentru mai multe modele: “Gama va fi electrificată în proporție de 60%”

Fiat va lansa versiuni electrice sau hibride pentru mai multe modele până la sfârșitul anului 2021, astfel încât gama să fie electrificată în proporție de 60%, a declarat un oficial al constructorului italian.
Luni, 19 Octombrie 2020 | Masini electrice si hibride

Porsche a produs peste 75.000 de hibrizi în 10 ani la fabrica din Leipzig: versiunea electrică a lui Macan va intra în producție până la sfârșitul anului

Porsche a produs peste 75.000 de hibrizi la fabrica sa din Leipzig, în ultimii 10 ani. Constructorul investește 600 de milioane de euro pentru ca în Leipzig să înceapă și producția versiunii electrice a SUV-ului Macan până la sfârșitul acestui an.
Joi, 19 Decembrie 2019 | Industrie

Nissan vrea să renunțe la diesel pe modelul Qashqai: noua generație a SUV-ului, așteptată în 2020 cu versiuni hibride

Nissan vrea să renunțe la motorizările diesel pentru modelul Qashqai, urmând să se concentreze pe versiunile electrificate, potrivit unor surse din cadrul producătorului. Viitoarea generație a SUV-ului este așteptată în septembrie 2020 cu versiuni hibride.
Marti, 01 Octombrie 2019 | Masini electrice si hibride

Alpine pregătește modele noi cu versiuni hibride: “Electrificarea nu poate fi evitată”

Viitoarele modele lansate de francezii de la Alpine vor avea versiuni hibride, potrivit unui oficial al grupului Renault, care a declarat că “electrificarea nu poate fi evitată”.
Miercuri, 19 Iunie 2019 | Masini electrice si hibride

Bentley va lansa primul model electric până în 2025: toate modelele constructorului vor avea versiuni hibride până în 2023

Bentley susține că primul său model 100% electric va fi lansat cel târziu în 2025. În plus, britanicii pregătesc versiuni hibride pentru toate modelele, până în 2023.
Luni, 18 Iunie 2018 | Modele noi

Noua generație Nissan Qashqai este așteptată în 2020: japonezii pregătesc două versiuni hibride și se gândesc să renunțe la diesel

Viitoarea generație Nissan Qashqai ar putea fi lansată pe piață în 2020, urmând să fie dezvoltată pe o nouă platformă ce va permite două versiuni hibride. Japonezii se gândesc să renunțe la motorizările diesel, potrivit publicației Auto Express.
Vineri, 25 Mai 2018 | Masini electrice si hibride

Ford va oferi versiuni hibride pentru fiecare SUV nou lansat: strategia americanilor presupune 40 de modele noi până în 2022

Ford vrea să ofere cel puțin o versiune hibridă pentru fiecare din SUV-urile noi pe care le va lansa în următorii ani. Americanii au anunțat recent investiții semnificative în electrificare, urmând să lanseze 40 de modele noi până în 2022.

Tag-uri similare

Ford, SUV-uri, versiuni hibride, lansari
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru