Alpine pregătește modele noi cu versiuni hibride: “Electrificarea nu poate fi evitată”

de Paul Cosma
Marti, 01.10.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Viitoarele modele lansate de francezii de la Alpine vor avea versiuni hibride, potrivit unui oficial al grupului Renault, care a declarat că “electrificarea nu poate fi evitată”.

Deocamdată doar cu modelul A110 în portofoliu, grupul Renault are planuri mari pentru marca franceză Alpine

Oliver Murguet, vicepreședinte executiv al departamentului de vânzări de la Renault, spune că viitoarele modele Alpine vor avea versiuni hibride.

“Electrificarea va fi masivă. Alpine nu are cum să o evite,” a spus Murguet, citat de publicația Autoexpress, fără să dea însă alte detalii.

Oficialul francez spune că tehnologia hibridă nu va afecta sportivitatea modelelor Alpine și a dat ca exemplu pe Ferrari, cu ale sale supercaruri hibride.

Via Autoexpress

Comentarii (1)

  • Păi da, nu poate fi evitat nimic în democraţia amenzilor -- doar malus-ul "hexagonal" (unic pe planetă prin duritate) e anunţat deja în creştere pt 2020.
    ...De la 10.500 euro "penalizare"la 12.500 cuantumul maxim şi-n plus pentru o limită superioară din nou scăzută a emisiilor de CO2.

    Urşii polari sigur vor mormăi însă fericiţi, chiar dacă doar ăia trăitori la Paris. :-)))
    15 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru