Renault va înceta producția modelului Talento la fabrica sa din Sandouville: “Am decis să încheiem contractul cu Fiat”

de Paul Cosma
Duminica, 25.10.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Renault va înceta colaborarea cu Fiat pe segmentul vehiculelor comerciale, astfel că producția modelului Talento la uzina din Sandouville va fi oprită, potrivit unui anunț făcut de directorul adjunct al constructorului francez. “Am decis să încheiem mai multe contracte, printre care și cel cu Fiat,” a declarat Clotilde Delbos.

Începând din 2016, Renault produce modelul Fiat Talento la fabrica din Sandouville, conform unui parteneriat ce a fost semnat pe vremea când francezii erau conduși de Carlos Ghosn.

Fuziunea Fiat-Chrysler cu PSA și scăderea veniturilor în primele 9 luni din 2020 au determinat Renault să pună capăt colaborării cu italienii de la Fiat.

“Am decis să încheiem mai multe contracte, printre care și cel cu Fiat,” a declarat Clotilde Delbos, directorul adjunct de la Renault.

Astfel, producătorul francez va înceta să mai producă modelul Talento pentru Fiat la uzina din localitatea franceză Sandouville.

Fuziunea dintre Fiat-Chrysler și grupul PSA ar urma să fie finalizată până la sfârșitul lunii martie 2021.

Via Reuters

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru