Fiat prezintă un SUV nou pentru piața din Brazilia: numele modelului va fi ales de clienți

de Paul Cosma
Joi, 06.05.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Fiat pregătește lansarea unui nou SUV pentru piața din Brazilia și propune clienților și fanilor să aleagă numele acestui model.

“Project 363” de la Fiat se va transforma într-un SUV de segment B care va fi vândut în America de Sud. Deocamdată prezentat ca “SuvFiat”, noul model va avea unul dintre următoarele nume: Tuo, Dumo sau Pulse. 

Constructorul și-a invitat clienții și fanii să voteze numele noului model, care ar urma să fie lansat în septembrie pe piața braziliană. 

Potrivit primelor informații, SUV-ul va fi construit pe o nouă platformă MLA și va beneficia de un propulsor turbo pe benzină de un litru cu 125 de cai putere și 200 Nm, cuplat la o cutie automată cu 6 rapoarte. 

Un al doilea motor de 1.3 litri cu 109 CP și 139 Nm ar urma să fie disponibil cu o transmisie CVT. 

Via Motor1

Comentarii (3)

  • ce bine le iese astora de la Fiat cu desenatul de masini, mai ales cand nu sunt variatii de 500. Nu inteleg cum de nu au inceput sa foloseasca deja motorul de 1.2 de la PSA, sau e prea devreme pentru asta?
    13 3
  • Coliva unchiului Tom
    Dar di șe n-are filtru de particule cum au toate benzinarele europene acum si nici macar o versiune hibrida la misto? O electrica pe viitor de ce nu e propusa? Adica noi ieuropenii suntem mai speciali(de la scoala ajutatoare)? Ca in toata America de la N la S vad ca nu da nimeni bani pe poluare,chiar n-au si ei un Ace-Sao Paulo sau un Edikk din favela sa ii traga de urechi?Astia vor sa ramana fara ursii polari de pe plaja Copacabana? PS.C-am uscati la plamani de la poluare copilasii lor,i-am vazut cum joaca fotbal de mici,lesinati toti,deabia reapira.
    16 4
  • netam-nissan
    atenție AM la dume că nu e Dumo, ci Domo.

    altfel dl @eu observă bine lipsa tricilindrului 1.2 PureTroscPSA, dar Fiat pare că vrea să-și amortizeze întâi ascuțitoarea proprie 1.0 Firefly, pe alcool brazilian probabil.
    ..care-i bunicel, însă c.v.aut.6 cu care-i cuplat pe 500X sau Jeep Renegade s-a dovedit nehotărâtă-n reacții.
    15 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru