Stellantis: “Opel și celelalte branduri din grup nu vor participa la salonul auto din Munchen”

de Paul Cosma
Marti, 15.06.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Opel, Peugeot, Citroen, Fiat, Alfa Romeo și Jeep vor lipsi de la noul salon auto al Germaniei, potrivit unui anunț făcut de reprezentanții grupului Stellantis.

La începutul lui martie 2020, cu puțin timp înainte de pandemia de coronavirus, Asociația Industriei Auto din Germania (VDA) a decis să mute tradiționalul Salon Auto de la Frankfurt la Munchen începând din 2021.

Evenimentul este programat între 7-21 septembrie 2021 și promite să aducă o serie de schimbări care să stârnească din nou interesul publicului.

În contextul pandemiei de coronavirus, organizatorii spun că Salonul Auto de la München va fi unul “hibrid” cu evenimente online și fizice. Aceștia consideră că formatul digital va fi mai atrăgător atât pentru constructori, cât și pentru vizitatori. 

Însă nu suficient de atrăgător pentru Stellantis, care a transmis că brandurile sale nu vor participa la evenimentul de la Munchen. Potrivit presei internaționale, Opel va prezenta noua generație Astra cu o lună înaintea salonului auto menționat.

Pe lista producătorilor care nu vor participa la evenimentul din septembrie se mai numără Jaguar Land Rover, Toyota sau Kia.

Până acum, printre producătorii care și-au confirmat prezența se numără BMW, Daimler, Volkswagen, Daimler, Hyundai, Nio sau Polestar.  

Via Automotive News (înreg.)

Comentarii (3)

  • Johnny
    Dupa boicotul facut de marcile germane umor saloane, in special celui de la Paris, urmeaza si reversul. Si- asa se ajunge la saloane auto nationale din ditamai evenimentul...
    7 3
  • Da, aici se platesc polite ! Opel Astra avea sansa sa fie una din vedete acolo , chiar daca ar avea si un eveniment separat in prealabil. Oricum , eu cred ca cei care nu participa vor avea de pierdut , anul asta orice eveniment va fi luat cu asalt .
    9 1
  • Edikkk
    "Hai, fiecare la scara lui"

    şi uite aşa clienţii, vizitatorii sunt cei care suferă
    4 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru