Fiat anunță ediția specială Dolcevita pentru modelele 500 și 500X

de Alexandru Monenciu
Vineri, 29.04.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul italian de automobile anunță ediția specială Dolcevita pentru modelele 500 și 500X, acesta din urmă fiind echipat cu o motorizare micro-hibrid. Ediția poate fi comandată numai alături de variantele cu plafon retractabil.

Deși are în portofoliu un 500 cu zero emisii, Fiat nu a uitat de versiunile acestui model echipate cu motoare convenționale. Tocmai de aceea, constructorul italian anunță acum o ediție specială Dolcevita pentru varianta cu plafon retractabil ale modelelor 500 și 500X.

Noul Fiat 500 Dolcevita este echipat cu un motor de 1.0 litru, care produce 70 de cai putere și 92 Nm. Unitatea lucrează alături de un sistem micro-hibrid la 12V.

Din punct de vedere estetic, avem o nuanță exterioară Alb Gelato, plafon Beige, jante cu diametrul de 16 inch, capace cromate pentru oglinzile exterioare, tapițerie din piele Ivory pentru scaune, ornamente din lemn și schimbător de viteze îmbrăcat în piele.

În ceea ce privește noul Fiat 500X Dolcevita, acesta integrează un motor de 1.5 litri, cu 130 CP și 240 Nm, și un sistem micro-hibrid la 48V care mai oferă 20 CP și 55 Nm. Transmisia este una automată cu șapte trepte și dublu ambreiaj.

Și el primește nuanța exterioară Alb Gelato, plafon Ivory, jante de 18 inch, accente cromate, tapițerie din piele Ivory și bord vopsit în nuanța caroseriei.

Totodată, sistemul multimedia Uconnect cu display de 7 inch, navigație și camera video pentru mersul cu spatele sunt standard.

via Fiat

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru