Facelift pentru Fiat Tipo și 500X: noutăți minore de design și display central de 7 inch în standard

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 12.01.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul italian de automobile anunță o serie de îmbunătățiri pentru modelele Tipo și 500X, în Europa. Pachetul include câteva noutăți minore de design, dar și mai multe dotări încă din standard.

Începutul de an aduce o serie de îmbunătățiri pentru două modele din portofoliul Fiat. Este vorba despre Tipo și 500X.

În primul rând, vorbim despre câteva noutăți estetice, minore ce-i drept. Avem, pentru 500X, un nou logo pentru grila frontală, emblema Fiat din spate a fost înlocuită cu numele producătorului italian, iar versiunea Dolcevita, cu plafon retractabil din material textil, este disponibilă pentru nivelurile de echipare Cross și Sport.

Odată cu acest facelift, chiar și versiunea de bază a lui 500X vine echipată cu jante de 16 inch, din aliaj, aer condiționat, cruise control și un display de 7 inch pentru sistemul multimedia.

Și Fiat Tipo facelift propune mai multe dotări în standard. Plecând de la nivelul de echipare de bază, lista include cruise control adaptiv, oglinzi încălzite, display central de 7 inch cu Bluetooth și jante de 16 inch.

Dacă bifezi un nivel de echipare superior vei primi jante de 17 inch, faruri și stopuri Full-LED, instrumentar de bord digital cu ecran de 7 inch și scaun șofer cu suport lombar și reglaj electric.

via Fiat

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru