Ediție specială Fiat 500 La Prima by Bocelli. Sistem audio JBL de 320 de Wați

de Tiberiu Safta
Vineri, 15.04.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Fiat a lansat noua ediție specială 500 La Prima by Bocelli. Noul model este echipat cu un sistem audio JBL de 320 de Wați, care a fost dezvoltat în colaborare cu tenorul Andrea Bocelli și fiul său, Matteo. Mașina va fi lansată, inițial, în Marea Britanie.

Constructorul italian a lansat o nouă ediție specială pentru modelul electric de oraș 500. Noua ediție este oferită doar în linia de echipare de top, La Prima, care reprezintă o treime din vânzările lui 500 electric. Ceea ce este unic la noua ediție limitată este sistemul audio JBL de 320 de Wați. Acesta a fost special dezvoltat pentru mașină în colaborare cu tenorul Andrea Bocelli și fiul său, Matteo, de unde și numele ediției.

Fiat 500 La Prima by Bocelli este disponibil în versiunile hatchback, cabrio și 3+1. În echiparea standard avem faruri full LED și jante de 17 inch, iar tapițeria interiorului este vopsită în culoarea Ice Beige. Pentru exterior sunt disponibile 6 culori: negru Onyx, auriu Rose, alb Ice, gri Mineral, verde Ocean și albastru Celestial.

Mașina este echipată și cu sistemul multimedia Uconnect, cu un ecran de 10.25, o lampă UV-C pe post de dezinfectant amplasată în torpedou, un instrumentar digital de 7 inch și sistem de conducere autonomă ADAS de nivelul 2.

Propulsorul electric este alimentat de o baterie de 42 kWh care oferă o autonomie de 321 de kilometri în regim WLTP.

Motorul electric dezvoltă 118 cai putere și un cuplu de 200 Nm.

Noul Fiat 500 La Prima by Bocelli va fi disponibil, mai întâi, în Marea Britanie din această primăvară. Ulterior, noua ediție specială va ajunge și în Europa.

via Fiat

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru