Mercedes anunță vânzări record pentru divizia de vehicule comerciale: peste 400.000 de unități livrate în 2017

de Petre Barac
Vineri, 19.01.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Divizia Vans a Mercedes-Benz a atins un nou record la nivel de vânzări în 2017, depășind în premieră pragul de 400.000 unități comercializate pe parcursul unui an, potrivit unui anunț al companiei.

2017 a reprezentat al patrulea an consecutiv de creștere pentru Mercedes-Benz Vans, după ce vânzările de vehicule comerciale ușoare au crescut cu 12% față de 2016.

Astfel, totalul vehiculelor comerciale vândute de Mercedes s-a ridicat la 401.000 de unități în 2017.

Potrivit companiei, fiecare dintre modelele sale au înregistrat cele mai bune rezultate de vânzări de la debutul lor pe piață. Cel mai puternic vector de creștere a fost cererea puternică la nivelul modelelelor Mercedes-Benz Vito și Clasa V.

“Am stabilit recorduri de vânzări pentru al patrulea an consecutiv, ceea ce reprezintă o performanță de excepție pentru echipa noastră globală. De asemenea, avem așteptări mari de la 2018: prin noul Sprinter, vom marca cea mai importantă lansare la nivelul segmentului internațional de autovehicule comerciale ușoare din perspectiva noastră,” a declarat Volker Mornhinweg, șeful Mercedes-Benz Vans.

Via Mercedes

 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru