Pontiac

Vineri, 18 Septembrie 2015 | Industrie

General Motors a primit o amendă de 900 de milioane de dolari pentru tratarea necorespunzătoare a unei rechemări în service

Compania americană General Motors a fost penalizată cu o amendă de 900 de milioane de dolari pentru răspunsul inițial necorespunzător la o campanie de rechemare în service pentru remedierea unor defecte la contactele unor mașini produse de corporație.
Vineri, 31 Iulie 2015 | O lume nebuna

Cea mai urâtă copie de Ferrari din lume este de vânzare pentru 5.500 de dolari

Cea mai slab realizată replică de Ferrari Enzo creată vreodată este de vânzare. Creatorul său cere 5.500 de dolari pentru tentativa eșuată de copiere a supercar-ului italian.
Joi, 29 Ianuarie 2015 | Industrie

CEO-ul GM: "Nu regretăm închiderea mărcilor Pontiac, Saab, Hummer şi Saturn şi nici nu vom reveni asupra deciziei"

CEO-ul General Motors, Mary Barra, a declarat că GM nu regretă în niciun fel închiderea mărcilor la care a renunţat voluntar în 2008 şi 2009 şi că nu au în plan relansarea vreuneia.
Vineri, 16 Mai 2014 | Industrie

General Motors anunţă un recall de 2.7 milioane de unităţi

GM a anunţat cinci recall-uri colective pentru zece modele, care totalizează 2.7 milioane de unităţi. Toate modelele afectate au fost vândute în Statele Unite ale Americii.
Miercuri, 09 Aprilie 2014 | Siguranta

Toyota anunţă un nou recall global: 6.4 milioane de maşini vor fi chemate în service pentru reparaţii

Toyota va opera o rechemare majoră în service pentru 6.4 milioane de maşini. Constructorul japonez va repara cinci potenţiale defecte care pot să apară la 27 de modele din portofoliul său. În Europa, aproximativ 700.000 de unităţi ar putea fi chemate în service.
Miercuri, 02 Aprilie 2014 | Siguranta

Scandal la GM: recall-ul de 2.6 milioane de unităţi, cauzat de o piesă pentru care compania a economisit un dolar pe maşină

Rechemarea în service organizată de General Motors, care implică 2.6 milioane de unităţi, a fost cauzată de o piesă cu specificaţii inferioare, comandată de conducerea companiei pentru a economisi un dolar pentru fiecare vehicul vândut.
Joi, 29 Martie 2012 | Feature

TOP 10: Eşecuri comerciale din lumea auto

Nu toate modelele lansate de constructorii auto se dovedesc a fi un succes de piaţă. Unele au eşuat lamentabil, în ciuda aşteptărilor mari. Iată zece modele cu o istorie colorată.
Sambata, 29 Octombrie 2011 | Industrie

Foștii proprietari de automobile Pontiac au rămas în familia GM

A trecut aproape un an de când marca Pontiac a dispărut din lumea auto. Însă foștii proprietari nu au plâns prea mult și au ales un automobil tot din familia GM.
Marti, 02 August 2011 | General

Prima maşină transparentă din lume, vândută pentru 308.000 de dolari

Prima maşină transparentă din lume, un Pontiac Deluxe Six creat pentru Târgul de la New York din 1939, a fost vândută la o licitaţie pentru suma de 308.000 de dolari.
Sambata, 06 Noiembrie 2010 | General

Rămas bun, Pontiac!

Oficialii General Motors i-au spus rămas bun mărcii Pontiac. Situaţia financiară cu care se confruntă gigantul american şi vânzările scăzute din ultimii ani au dus la decesul unui brand istoric.
Marti, 02 Noiembrie 2010 | General

Ultimul exemplar Pontiac nou a fost vândut în SUA

Ultimul model nou de la Pontiac aflat pe stocul unui distribuitor a fost vândut săptămâna trecută în Statele Unite ale Americii. Modelul este un Solstice Coupe în versiunea de top.
Sambata, 20 Martie 2010 | Economic

GM nu gaseste cumparatori pentru Hummer

GM a incetat discutiile cu potentialii cumparatori ai brandului Hummer, iar firmele interesate de cumpararea marcii au termen limita pana la 1 mai.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 13 Octombrie 2009 | Economic

Chevrolet va totaliza in viitor 70% din vanzarile GM

General Motors intentioneaza sa faca din Chevrolet unul din cele mai importante branduri de volum. Constructorul american va totaliza in viitor 70% din vanzarile GM.
Vineri, 09 Octombrie 2009 | Modele noi

Pontiac Solstice ar putea fi reinviat de catre DeLorean

Marca defuncta DeLorean ar putea invia modelul Pontiac Solstice, a carei productie a incetat odata cu inchiderea marcii Pontiac de catre General Motors. Pentru moment, versiunea DeLorean a lui Solstice este inca in stadiul de proiect.
Vineri, 02 Octombrie 2009 | Industrie

GM va inchide marca Saturn

Din cauza faptului ca Roger Penske a renuntat la marca Saturn, General Motors va fi nevoit sa inchida aceasta marca. Peste 13.000 de locuri de munca vor fi pierdute, iar 350 de dealeri isi vor inchide portile.
Luni, 10 August 2009 | Industrie

Programul GM Click and Buy debuteaza maine pe eBay

Incepand de maine, General Motors o sa vanda automobile si pe eBay. Programul Click and Buy va fi derulat timp de o luna in California, iar implementarea acestuia la nivelul Americii depinde de succesul inregistrat in prima luna.
Vineri, 17 Iulie 2009 | STIATI CA...

20 de lucruri pe care nu le stiai despre... OPEL

Stiati ca Opel a folosit pentru prima data sloganul "Das Auto"? Dar ca Opel a fabricat la inceput masini de cusut? Acestea, plus alte lucruri interesante, in editia de azi a seriei "Stiati ca..."
Miercuri, 15 Iulie 2009 | Modele noi

GM a confirmat viitorul Cadillac CTS-V Coupe

Bob Lutz, presedintele GM, a confirmat productia viitorului Cadillac CTS-V Coupe. Noua derivatie de caroserie a modelului de performanta ar putea sa debuteze in 2010.
Miercuri, 24 Iunie 2009 | Industrie

Karmann si-a inchis portile

Celebrul carosier Karmann a declarat insolventa si a inchis portile fabricii, dupa ce productia ultimului model construit in Osnabruck a fost oprita definitiv.
Marti, 28 Aprilie 2009 | Industrie

Holden va pierde un miliard de dolari pe an din cauza inchiderii marcii Pontiac

Marca australiana Holden va pierde un miliard de dolari pe an din cauza faptului ca General Motors a inchis marca Pontiac.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Audi, Toyota, Mercedes-Benz, Opel, Hyundai, VW, GM
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru