Teaser cu versiunea SUV a noului Hummer EV. Debutează în 3 aprilie

de Alexandru Monenciu
Marti, 09.03.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul american de automobile a publicat un teaser cu versiunea SUV a noului Hummer EV. Off-road-erul cu zero emisii debutează oficial în 3 aprilie, cu ocazia meciului de baschet NCAA Final Four.

După o pauză de aproape 10 ani, Hummer a revenit anul trecut în lumina reflectoarelor cu un model cu zero emisii. În luna octombrie, GMC a publicat primele informații cu privire la noul Hummer EV, prezentat lumii întregi cu o caroserie de pick-up.

Acum, constructorul american de automobile este așteptat să lanseze și versiunea SUV a aceluiași model. Evenimentul va avea loc în 3 aprilie, cu ocazia partidei de baschet cadrul NCAA Final Four, și va fi transmis online.

General Motors a publicat și o imagine teaser cu versiunea SUV a lui Hummer EV. Din punct de vedere al designului, aceasta nu va fi foarte diferită de varianta pick-up, cea mai mare noutate fiind lipsa benei.

Forma pătrățoasă a caroseriei și, mai ales roata de rezervă din spate, te duce cu gândul la H3, ultimul Hummer cu motor termic.

Și interiorul va fi neschimbat, din câte se pare. Așadar, pasagerii vor regăsi aici același instrumentar de bord digital cu display de 12.3 inch și ecranul de 13.4 inch al sistemului multimedia.

La fel ca și în cazul versiunii pick-up, clienții vor avea la dispoziție fie 2, fie 3 motoare electrice.

Autonomia depășește 560 de kilometri, iar încărcarea rapidă (arhitectură la 800 V) oferă energie în doar 10 minute, suficient pentru a parcurge circa 160 de kilometri.

Noul Hummer EV SUV ar urma să debuteze pe piață spre finalul anului 2022.

via GMC

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru