Teaser cu noul Pininfarina B95, un viitor supercar italian inspirat de conceptul Pura Vision

de Tiberiu Safta
Sambata, 12.08.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Italienii de la Pininfarina au publicat o imagine teaser cu un viitor model de performanță. Acesta se numește B95 și va avea un design inspirat de recentul concept Pura Vision.

Pininfarina se pregătește să lanseze un nou model de performanță în cadrul evenimentului Monterey Car Week din California. Cu această ocazie, constructorul italian ne oferă o imagine teaser cu viitorul model, botezat B95.

Despre acesta, Pininfarina spune că este "primul dintr-o colecție nouă de vehicule" și că mai este "o propunere complet nouă din partea mărcii italiene". Din imagine putem vedea doar semnătura luminoasă în forma unor dungi subțiri, care aduc aminte puternic de conceptul Pura Vision, prezentat recent.

Pininfarina nu a dezvăluit mai multe detalii despre noul model, însă B95 promite să fie o "capodoperă tehnică" și va avea un "design unic". Noul Pininfarina B95 va fi dezvăluit oficial în 17 august.

via Pininfarina

Comentarii (4)

  • Teaser, Concepte, design, ...

    Bla bla bla... apoi produc o bășinoasă poluantă.

    Mda

    Dinozauri
    1 5
  • Banditos
    Dispari definitiv de pe site-ul asta daca B95 va fi pur electric?
    6 0
  • Banditos
    @mike

    AMR 2 zile
    0 0
  • Banditos
    AMR 1 zi
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru