Pininfarina are un nou sef de design, venit de la Renault

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 10.03.2011
Pininfarina a anunţat oficial numirea lui Fabio Fillipini în funcţia de designer general, responsabil pentru trasarea liniilor viitoarelor modele ale carosierului italian.

Pininfarina trece printr-o serie de schimbări importante la nivel de conducere. Carosierul italian a numit un nou designer şef, în persoana lui Fabio Filippini, omul premiat pentru creaţiile sale de Politehnica din Milano.

Filippini urcă în barca celor de la Pininfarina după mai mulţi ani petrecuţi în curtea Renault, acolo unde s-a ocupat de designul interior al modelelor franceze începând cu 2008. Printre cele mai importante proiecte la care a participat designerul cooptat de Pininfarina, trecem în revistă actuala generaţie renault Megane.

Filippini va fi instalat în funcţie începând cu luna aprilie, urmând să-i ia locul actualului Lowie Veermersch. Noul designer şef ar urma să raporteze direct administratorului delegat Pininfarina, Silvio Pietro Angori.

via | autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru