Mercedes-Benz G63 AMG - primele imagini oficiale

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 18.04.2012
Mercedes a prezentat primele imagini oficiale ale lui G63 AMG, înlocuitorul lui G55 AMG. Modelul dezvoltă 544 CP şi 760 Nm şi are un sistem start/stop în standard.

Esential

13.8 litri la sută consumă Mercedes-Benz G63 AMG în regim mixt.

Mercedes-Benz a prezentat primele imagini şi informaţii ale versiunii de performanţă ale lui G-Klasse. Vorbim de G63 AMG, înlocuitorul celebrului G55 AMG, model echipat cu un V8 bi-turbo de 5.5 litri, 544 CP şi 760 Nm. Modelul va fi pus la vânzare începând cu luna august a anului curent şi va fi asamblat în continuare la fabrica Magna Steyr din Austria. Cei de la Mercedes-Benz au prezentat şi primele imagini ale lui G500, cea mai puternică motorizare aspirată oferită pe G-Klasse.

În comparaţie cu versiunea standard a lui G-Klasse facelift, G63 AMG are o parte frontală cu un aspect mai agresiv, un set de jante din aliaj cu un design diferit, un set de praguri laterale şi aripi umflate. G63 AMG are şi un set de evacuări laterale, amplasate în pragurile laterale. În lista de dotări standard a acestui model găsim sistem de asistenţă la punctele oarbe, sistem de asistenţă la parcare, cruise control adaptiv, sistem de control al stabilităţii revizuit, hill holder şi funcţie de stabilizare a vehiculului tractat.

Pe piaţa din Germania, noul Mercedes-Benz G63 AMG pleacă de la 137.504 euro. Fratele său mai mare, G65 AMG, are un preţ de pornire de 264.180 euro pe piaţa din Germania.

Între timp, un Mercedes-Benz G500 pleacă de la 99.948 euro, iar G500 Cabriolet pleacă de la 100.900 euro. Cel mai ieftin G-Klasse, G 350 BlueTEC, pleacă de la 85.311 euro în Germania.

Via | Mercedes-Benz

Comentarii (16)

  • ...foarte fain totul...mai putin motorul la care nu-i vad rostul,adica inteleg un tuning remarcabil la o masina 4x4 in cea ce privesc performante of road cum am vazut la...toyota...asa la o masina de talia g-ului...eu cred ca nici 1600cp nu prea conteaza ...atat timp cat destinatia ei e cu totul alta...asta-i ...asa pt.smecherasi...fite si figuri...
    13 5
  • O vreau!
    12 4
  • @mowgli Tu esti cel din poza ? Daca da, merge....ti se potriveste.
    Masina masculina, bruta si atat de luxoasa si eleganta in acelasi timp. Nota 11 pt. G class. Titanul tot titan ramane.
    17 2
  • @adi
    Da, eu sunt.Daca e un compliment, multumesc, daca nu... multumesc.

    O mai spun odata, G-klasee pentru mine este cel mai frumos off-roader, tocmai pentru aspectul spartan si abilitati foarte bune acolo unde trebuie, si anume off-road.
    13 2
  • AndreiRN
    Urata cu spume
    Urata la exterior si cu performante foarte discutabile.
    Mai degraba un UNIMOG decat cubul de lux pe roti.
    Nu e de mirare ca le da Toyota si Lexus lecti.
    4 19
  • ng ng o vreau si eu!!!
    da Adi el e un arici 23 de ani de 175 inaltime si 50 de kile ud cu tepi in cap care in timpul liber se tavaleste prin paduri facand paintball crezandu-se probabil stalone dar cu o pusca cu aer comprimat si care lucreaza la micro care intre timp a dat faliment pt ca nenea patri e invatat sa pacaleasca fraierii si sa dea tepe de milioane de euro!! cam asta e el daca erai curios!
    5 8
  • ?
    multi vad , putini inteleg ..............
    8 1
  • kumite
    4x4
    Este singurul 4x4 autentic european.Cu asta poti merge si la vanatoare,poti merge si la birou,imbracat la"4 ace",poti merge oriunde cu el si nu o sa rada nimeni de tine.Cu exceptia meseriasilor de vigoare.Si eu o vreau.
    8 5
  • AndreiRN
    Realitatea
    Eu vad sute de vehicule offroad dar niciodata un G-Klasse.
    De ce oare?
    5 3
  • @AndreiRN
    Si eu vad sute de Logan-uri pe drum si foarte putine LS600h asta ce inseamna? Nimic. Doar ca nu oricine isi permite, si nu oricine cunoaste!
    5 3
  • AndreiRN
    Realitate
    Diferenta este ca unde sunt eu nu sunt Logan-uri pe strada ci LS600h si de fapt unul din primele modele LS400 a fost multi ani in posesia mea pana l-am schimbat pe MBZ.
    Asa ca foarte multi isi permit un G-Klasse si daca sparg pusculitza iau si eu unul dar nu este nici practic si nici atractiv.

    http://losangeles.craigslist.org/search/cta?query=mercedes+g&srchType=T&minAsk=&maxAsk=
    2 5
  • kumite
    Normal,ca-ti permiti!
    Ca doar de aceea produci pe stoc "biodiesel".Ce-ti mai place sa te lauzi!Daca nu te baga nimeni in seama pe acolo,ai inceput sa te lauzi aici?Vai de capul tau!
    3 1
  • AndreiRN
    A permite
    Pai cam ai dreptate "kumite".
    Chiar ai habar ce este un kumite sau doar vrei sa atragi si tu atentia un pic?
    Eu te-as testa cu placere.
    Munca de birou poate fi plictisitoare asa ca ........ mai impart si eu din cunostintele si gandurile mele un pic.
    0 1
  • kumite
    bah Andruta
    Eu nu vreau sa atrag atentia.Nu vei putea niciodata sa ma testezi.Si ca sa intru in jocul tau de copil teribil,pot sa-ti spun ca in secunda a doua ai ingiti praful de pe" tatami".Asta doar in caz ca nu esti vre-un "sensei" facut in China.Vai de capul tau.I-ti umbla gandurilr prin cap ca trenurile,si din cand in cand mai si fluiera.Vai de capul tau,ce-i in capul tau.
    1 0
  • Minel DOBREI
    Incetati cu intepaturile !
    @ AndreiRN si kumite : in civilizatia rutiera americana, un Lexus LS600 este masina de elite, asa cum este in Romania Maybach sau Ferrari...
    Ambii copii ai mei au masini hybrid in State (un Lexus RX400h fiul si un Nissan Altima h, nora... si nu este niciun motiv de lauda !
    Dar am vazut in parcarea din fata unei cofetarii din Portland un grup de tineri adunati in jurul unui Mercedes-Benz G55 AMG ... si asta spune ceva !
    1 0
  • Ce pot sa spun despre aceasta masina luxoasa si eleganta..Eu cred ca e visul oricui sa conduca la volanul acestui Mercedes-Benz G55 AMG
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru