Mercedes-Benz SL, în România de la 97.092 euro

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 09.01.2012
Noua generaţie a lui Mercedes-Benz SL a debutat pe piaţa internă. Modelul este oferit alături de două motorizări şi are un preţ de pornire de 97.002 euro cu TVA inclus.

Importatorul Mercedes-Benz în România a anunţat preţurile noului SL pe piaţa internă. Modelul este oferit în două versiuni de motorizare şi pleacă de la 97.092 euro cu TVA inclus pentru versiunea SL350. Ambele modele sunt oferite doar în compania transmisiei automate 7G-Tronic PLUS şi au viteza maximă limitată la 250 km/h. Versiunea entry-level are nevoie de 5.9 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h şi are un consum de carburant mixt situat între 6.8 şi 7.5 litri la sută. Cel mai puternic SL are nevoie doar de 4.6 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h şi are un consum mixt situat între 9.1 şi 9.2 litri la sută.

Transmisia 7G-Tronic Plus prezintă un set de padele pe volan pentru schimbarea treptelor de viteză şi este capabilă să retrogradeze mai multe trepte dintr-un foc la cuplarea treptelor inferioare de viteză. Unitatea oferă un raport de transmisie mai mare între prima şi ultima treptă de viteză, dar şi intervale rapide de schimbare a treptelor.

Versiunea de top a lui SL500 pleacă de la 111.016 euro cu TVA inclus pe piaţa internă. În Germania, SL 350 pleacă de la 93.534 de euro cu TVA inclus, în timp ce SL500 are un preţ de pornire de 117.096 euro cu TVA inclus.

În standard, Mercedes-Benz SL vine cu un plafon variabil în culoarea caroseriei şi operat electrohidraulic. Opţional, clienţii pot alege un plafon vario panoramic cu jaluzea sau cu Magic Sky Control. Sistemul din urmă este compus dintr-un element de sticlă care poate să-şi schimbe opacitatea prin apăsarea unui buton. Noul SL prezintă un habitaclu cu influenţe retro, elementele moderne fiind sistemul de încălzire a gătului pasagerilor (Air Scarf), montat în tetierele scaunelor din faţă, sistemul de navigaţie şi comenzile de pe consola centrală.

Via | Mercedes-Benz

Comentarii (2)

  • noul Mercedes SL
    Cel mai urat mercedes pe care l-am vazut vreodata.
    4 7
  • nu inteleg de ce a trebuit sa stergeti si comentariile ... era amuzanta eroarea din text si trebuia "exploatata" .. nu cred ca a fost asa de grav sirul de comentarii cat sa trebuiasca sters cu totul
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru