Imagine teaser cu viitorul concept Mercedes-Maybach SL

de Alexandru Monenciu
Luni, 23.05.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Şeful de design al gigantului german Daimler a publicat o imagine teaser cu viitorul Mercedes-Maybach SL. Acesta va debuta, iniţial, ca şi concept.

Constructorul german de automobile vrea să devină cel mai valoros brand auto de lux din lume. Pentru a-şi îndeplini acest obiectiv, Mercedes-Benz pregăteşte o serie de modificări, inclusiv împărţirea portofoliului de modele în trei mari categorii: Entry Luxury, Core Luxury şi Top-End Luxury.

Prioritatea nemţilor vor fi ultimele două categorii, aici urmând să fie direcţionate 75% din viitoarele investiţii.

Printre modelele pe care Mercedes-Benz le va prezenta în anii următori se numără şi Mercedes-Maybach SL. Acum, şeful de design al gigantului Daimler a publicat o imagine teaser cu acest model care, iniţial, va fi prezentat sub formă de concept.

În imaginea respectivă se pot observa câteva detalii de la nivelul părţii frontale, inclusiv capota vopsită în negru, inscripţionată cu emblema diviziei de lux. Nu lipseşte, desigur, emblema Mercedes-Benz.

Până vom face cunoştinţă cu acest Mercedes-Maybach SL, constructorul din Stuttgart va prezenta anul viitor un EQS SUV care va purta, de asemenea, emblema Maybach.

via Motor1

Comentarii (1)

  • Pepene Rosu
    Un V-Class maybach și atât mai trebuie
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru