Ultima imagine cu interiorul noului Mercedes-AMG SL, înaintea debutului oficial din 28 octombrie

de Alexandru Monenciu
Vineri, 22.10.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul german de automobile a publicat o nouă imagine de la interiorul viitorului SL. Ar putea fi chiar ultima, având în vedere că debutul oficial este programat pentru 28 octombrie.

La jumătatea lunii iulie, Mercedes-Benz a publicat primele imagini cu interiorul noului SL. Pentru prima dată din 1989, decapotabila germană revine la o configurație 2+2, dar scaunele spate par să fie acolo mai mult pentru un spațiu de depozitare în plus.

Așa cum era de așteptat, germanii s-au inspirat de la nava amiral Clasa S, mai ales în ceea ce privește display-ul central de dimensiuni generoase. Poziția ecranului poate fi ajustată pentru a reduce orice reflexie atunci când plafonul este coborâr.

Acum avem ocazia să mai vedem încă o imagine de la interiorul viitorului Mercedes-AMG SL, probabil ultima înaintea debutului oficial. În aceasta se poate observa mai clar forma gurilor de ventilație, benzile cu lumină ambientală și instrumentarul digital de bord, cu ecran de 12.3 inch.

Odată cu această imagine, producătorul din Stuttgart a confirmat că noul SL va fi disponibil și cu tracțiune integrală. Gama de motorizări este încă necunoscută, dar sunt șanse mari ca portofoliul să includă și o versiune plug-in hybrid.

Așa cum spuneam, noul Mercedes-AMG SL este așteptat să debuteze în 28 octombrie.

via Mercedes-Benz

Comentarii (3)

  • Mircea Badea
    asa ceva...cum sa mai puna scaune in plus?!!

    sper ca luminitele alea de acvariu se pot stinge.

    sa se uite cum era in anii 2000, atunci arata cum trebuie, nu acum.
    0 0
  • Testarossa
    In sfarsit!!!! Au integrat cum se cuvine ecranul intr-un binnacle adevarat ca sa nu mai para o tableta Samsung cumparata din magazin si montata ca instrumentar de bord!!

    Cred ca au fost o tona de reprosuri de la clienti pe tema asta!

    Cum sa cumperi un E, S class cu o tableta montata ca instrumentar de bord? :)))))

    E lame !
    2 0
  • Seriff
    Arata la fel de banala ca la toate, efectiv un televizor mare pe centru si cam atat, toate interioarele arata la fel, penibil
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru