Primele imagini cu interiorul noului Mercedes-Benz SL: configurație 2+2 și ecrane preluate de la Clasa S

de Alexandru Monenciu
Miercuri, 14.07.2021
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul german de automobile a publicat primele imagini de la interiorul mult așteptatului SL. Pentru prima dată din 1989, decapotabila germanilor revine la o configurație 2+2.

Mercedes-Benz este așteptat să lanseze noul SL dintr-un moment în altul. Prototipurile au fost testate inclusiv în condiții de iarnă, dar și pe legendarul circuit Nurburgring Nordschleife. Totodată, ele au făcut deja cunoștință și cu celebra Autobahn și ale sale porțiuni fără limită de viteză.

Acum, constructorul din Stuttgart publică primele imagini de la interiorul noului SL. De menționat că celebra decapotabilă revine, pentru prima dată din 1989, la o configurație 2+2, deși scaunele spate par să fie acolo pentru un spațiu de depozitare în plus.

Piesa de rezistență a habitaclului este, fără îndoială, display-ul central (format portret) preluat de la Clasa S. Poziția ecranului poate fi ajustată pentru a reduce orice reflexie atunci când circuli cu plafonul coborât. Nu mai trebuie să spunem că noul SL va integra cea mai nouă versiune a sistemului multimedia MBUX.

De menționat și instrumentarul de bord digital, cu ecran de 12.3 inch. Nu lipsesc, desigur, finisajele și materialele premium (piele, metal etc.), sau benzile cu lumină ambientală.

via Mercedes-Benz

Comentarii (4)

  • Bugatti: nu umplem bordul de ecrane, monitoare si display-uri pentru ca vrem ca interioul sa fie elegant si peste 50 de ani
    Mercedes: punem 2 tablete si aia e!
    14 3
  • Ciurli burli
    Se va vedea "excelent" în soare când ai acoperișul rabatat.
    9 4
  • @Ciurli burli
    In cazul in care nu ti-ai dat seama din poze, ecranul este ajustabil deci nu cred ca ar fi o problema reflexia luminii.
    3 2
  • ADNopel
    Toți săracii comentează,ați văzut voi cum bate soarele in ecrane?.Voi cei care nu sunteți primiți de Conaționalii angajați la mărci scumpe,fătuci panarame cu școala vieții,murdărind mocheta scumpă de la bolizi pentru ca aveți haine fake și va coborâți din sh-URI cu miros de dos nemțesc,mai bine faceți banul corect si după ce ai așa ceva poți comenta,oricum putregaiul auto se adresează mulțimii semidocte ca sa vândă,azi nemaifiind clase sociale si venituri declarate corect.
    6 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru