Mercedes SL63 AMG - primele imagini ale decapotabilei de 537 de cai

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 21.02.2012
Mercedes a scos la încălzire şi versiunea de performanţă SL63 AMG pe o pistă de lângă Barcelona. Primele imagini ale roadsterului surprind designul derivatului mai potent.

Esential

537 de cai putere oferă noul Mercedes SL63 AMG.

Prezenţi la Barcelona pentru a dezvălui monopostul cu care vor concura anul acesta în Formula 1, cei de la Mercedes au scăpat şi câteva imagini ale noului SL63 AMG, derivatul de performanţă al roadsterului prezentat la finele anului trecut.

Mai uşor cu 125 de kilograme decât predecesorul său, graţie structurii complexe din aluminiu şi magneziu, noul SL63 AMG vine cu un kit aerodinamic nou, menit să amplifice caracterul său sportiv. Pe lângă spoilerul cu prize mari de aer, deflectorul posterior, luminile LED înglobate în spoilerul şi blocurile optice frontale, SL63 AMG primeşte şi o grilă nouă, bosaje mai largi, un eleron discret amplasat pe portbagaj şi patru terminaţii pentru evacuare.

Sub capota noului roadster se va afla deja cunoscutul motor V8 de 5.5 litri, capabil să livreze un total de 537 cai putere. Deşi nu a publicat informaţii despre performanţele lui SL63 AMG, Mercedes nu s-a putut abţine să anunţe că, spre deosebire de vechea generaţie, noul model consumă cu 30% mai puţin.

Debutul mondial, precum şi completarea informaţiilor existente în prezent, vor avea loc la începutul lunii martie, odată cu prima zi a Salonului Auto de la Geneva, acolo unde SL63 AMG va fi vedeta standului Mercedes.

Comentarii (4)

  • zarnesteanu
    O bijuterie :)
    Am vazut ieri noul SL500 si dupa umila mea parere, este superb. Scaparau blitz-urile pe el de parca poza Anne Hathaway in costum de baie. Cei care criticau de farurile urate si supradimensionate n-au de ce sa-si faca griji. Totul e la locul lui, perfect proportionat. Masina asta emana masculinitate pura intr-o doza ideala.

    SL63 este exact ce a fost si predecesorul lui. O cobra in costum Armani de 10 000 de dolari. Consumul redus cu 30% nu e decat o durere de cap in plus pentru proprietar. Baza de admiratoare si asa deloc neglijabila, acuma va include si fetitele eco.
    15 0
  • cum poate sa aratee...speachless
    6 0
  • superb
    pacat de led-urile ale ca strica frumusetea masin , daca ar fi o banda luminoasa da dar nu leduri ca arata ca..... pfff
    3 2
  • Este SL si cabrio si coupe, sau doar cabrio ? Arata foarte bine, mai putin ledurile. Chiar si AUDI la modelele de performanta auu renuntat la leduri, sunt prea taranesti. Am uitat de oglinzi , parca nu au treaba cu masina, zici ca sunt 2 urechi.
    0 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru