Schiță oficială cu noua generație Mercedes-Benz Clasa S: premieră mondială în 2 septembrie

de Paul Cosma
Miercuri, 26.08.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes-Benz a publicat o schiță oficială cu noua generație Clasa S și se pregătește de premiera mondială care va avea loc în data de 2 septembrie pe noua platformă Meet Mercedes Digital.

Mercedes-Benz pregătește o nouă generație Clasa S, iar în ultimele luni, mai multe prototipuri au fost suprinse atât în timpul testelor de pe Nurburtring, cât și în timpul sesiunilor care au avut loc pe drumurile publice.

În luna mai, Mercedes-Benz a publicat prima imagine cu viitoarea generație Clasa S. Vârful de gamă pregătit de constructorul german va miza atât pe modificări de ordin estetic, cât și pe îmbunătățiri la interior. În 2021, nemții vor lansa și versiunea electrică EQS.

Premiera mondială va avea loc în data de 2 septembrie și va fi găzduită de noua platformă Meet Mercedes Digital.

Noua generație Mercedes-Benz Clasa S va avea la bază o platformă nouă, iar conform declarațiilor lui Markus Schäfer, membru în consiliul de administrație Daimler, Clasa S va fi disponibil și într-o versiune plug-in hybrid.

În acest moment nu există informații despre sistemul de propulsie folosit, însă reprezentantul Daimler a menționat că varianta PHEV va fi capabilă să ofere o autonomie electrică de circa 100 de kilometri.

Via Mercedes-Benz

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru