Încă un teaser pentru noua generație Mercedes-Benz Clasa S: prezentarea oficială are loc în 2 septembrie

de Daniel Popescu
Marti, 01.09.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes-Benz a publicat un ultim teaser pentru noua generație Clasa S, care include imagini cu designul exterior, tapițeria scaunelor și ecranele disponibile la interior. Modelul va fi prezentat în 2 septembrie.

Mercedes-Benz va prezenta în 2 septembrie noua generație Clasa S, însă până atunci continuă campania de promovare. De data aceasta, constructorul german a publicat pe rețeaua de socializare Facebook un teaser video de 22 de secunde.

Clipul include imagini cu designul exterior al noii generații, pentru ca apoi regizorul să-și îndrepte atenția spre interior: avem detalii despre ecranele disponibile, dar și despre tapițeria scaunelor frontale.

Cel mai probabil, acesta este ultimul teaser înaintea lansării, cu atât mai mult cu cât este unul care oferă o perspectivă generală despre noua generație.

The #SClass stands for the fascination of #MercedesBenz – don't miss the world premiere of the new S-Class on September 2, 2020 at 2:00 p.m. (CEST) right here on this channel. #MeetMercedes

Posted by Mercedes-Benz on Monday, August 31, 2020

Mercedes-Benz a publicat însă anterior o serie de detalii interesante despre noutățile pregătite pentru Clasa S. Germanii au explicat în amănunt îmbunatățirile pentru sistemul de infotainment MBUX, pentru noul instrumentar de bord 3D și pentru sistemul Head-up Display cu realitate augmentată.

În plus, știm deja că sistemul de iluminare al noii generații Mercedes-Benz Clasa S va avea 250 de LED-uri care vor oferi avertizări luminoase la activarea unor sisteme de asistență.

De asemenea, germanii au dezvăluit anterior că noul Clasa S va avea suspensie activă, direcție integrală și numeroase sisteme de asistență, ocazie cu care au publicat și numeroase imagini camuflate.

Via Mercedes-Benz

Comentarii (1)

  • 401787521
    poate sa razgandesc totusi cei de la MB si nu o mai lanseaza...nu cred ca are rost...sa scoata pe piata o masina negalvanizata, cu gauri de la rugina prin care se vede soseaua, asa cum spunea dl Tatraurs, specialist de renume mondial...multumim dom inginer ca ne mai luminati si pe noi, apreciem
    2 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru