Viitorul Mercedes-Maybach Clasa S va fi lansat în luna noiembrie: motor V12 de 6.0 litri și tracțiune integrală

de Cornel Șocariciu
Joi, 03.09.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noul Mercedes-Maybach Clasa S va fi prezentat în cadrul Salonului Auto de la Guangzhou din China, eveniment care își deschide porțile în luna noiembrie. Ulterior, nemții vor lansa și versiuni de performanță semnate de divizia AMG.

În 2 septembrie, Mercedes-Benz a publicat primele imagini și detalii referitoare la noua generație Clasa S (foto). La fel ca până acum, vârful de gamă dezvoltat de producătorului german va fi disponibil și într-o versiune cu ampatament mărit.

De asemenea, nemții pregătesc și varianta de top Mercedes-Maybach Clasa S. Conform informațiilor publicate de presa britanică, noua generație Maybach Clasa S va fi expusă în premieră în luna noiembrie în cadrul Salonului Auto de la Guangzhou din China.

Reprezentanții producătorului german au confirmat deja că viitorul Maybach Clasa S va fi singurul model din gamă disponibil împreună cu motorul V12 de 6.0 litri. În premieră, propulsorul va fi cuplat la un sistem de tracțiune integrală, iar conform unor surse apropiate companiei, acesta va livra tot 630 de cai putere și 1.000 Nm.

De asemenea, gama lui Clasa S va fi completată în perioada următoare și cu două versiuni semnate de divizia AMG. Sursele spun că noul vârf de gamă va fi disponibil sub denumirile S63e și S73e.

Ambele variante vor fi echipate cu motorul V8 de 4.0 litri și vor integra și un motor electric amplasat pe puntea spate. Versiunea Mercedes-AMG S63e ar urma să livreze circa 700 CP, în timp ce pentru AMG S73e, sursele menționează un total de peste 800 CP.

Via | Autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru