Mercedes-Maybach Clasa S

Joi, 19 Noiembrie 2020 | Modele noi

Noul Mercedes-Maybach Clasa S este aici: modelul de lux vine cu confort sporit la interior pentru pasagerii spate și numerose tehnologii noi

Noul Mercedes-Maybach Clasa S iese în evidență printr-o serie de opțiuni suplimentare de confort pentru pasagerii din spate. Germanii nu au detaliat încă motorizările, dar au precizat că modelul are tracțiune integrală și direcție integrală.
Miercuri, 18 Noiembrie 2020 | Modele noi

Primul teaser cu Mercedes-Maybach Clasa S: prezentarea oficială va avea loc în 19 noiembrie

Daimler a publicat un teaser cu portiera din spate a lui Mercedes-Maybach Clasa S. Versiunea de lux va fi prezentată în 19 noiembrie și va avea un motor V12 de 6.0 litri, despre care se vehiculează că generează 630 de cai putere.
Joi, 03 Septembrie 2020 | Modele noi

Viitorul Mercedes-Maybach Clasa S va fi lansat în luna noiembrie: motor V12 de 6.0 litri și tracțiune integrală

Noul Mercedes-Maybach Clasa S va fi prezentat în cadrul Salonului Auto de la Guangzhou din China, eveniment care își deschide porțile în luna noiembrie. Ulterior, nemții vor lansa și versiuni de performanță semnate de divizia AMG.
Marti, 13 Februarie 2018 | GENEVA 2018

Mercedes-Maybach Clasa S primește un facelift: schimbări la grilă și un ampatament cu 20 de centimetri mai lung față de Clasa S

Mercedes-Maybach Clasa S va primi o grilă nouă și va avea un ampatament cu 20 de centimetri mai mare decât versiunea cu ampatament mărit a lui Clasa S.
Joi, 05 Mai 2016 | Modele noi

Lungimea contează: viitorul Audi A8 ar putea primi o versiune specială care să lupte cu Mercedes-Maybach Clasa S

Noua generaţie a lui Audi A8 ar putea beneficia de a versiune specială cu amptament mărit care să concureze direct cu Mercedes-Maybach Clasa S.

Tag-uri similare

Mercedes, Audi, Audi A8, Mercedes-Maybach Clasa S
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru
Descarcă aplicaţia Automarket